22-годишният Джакомо Распадори заяви, че трансферът му в Наполи под

...
22-годишният Джакомо Распадори заяви, че трансферът му в Наполи под
Коментари Харесай

Распадори: Стигнахме дотук с ежедневна работа

22-годишният Джакомо Распадори съобщи, че прехвърлянето му в Наполи чартърен от Сасуоло през предишното лято е бих огромна страст за него. „ Имаше и други клубове, само че от Наполи бяха най-уверени в интереса си “, разяснява Распадори пред италианския вестник Gazzetta dello Sport.

Попитан какво е научил след прекосяването си в гранда от Неапол, нападателят уточни: „ Самочувствие. Аз съм много свенлив, даже да не наподобява по този начин. Участието в Шампионската лига, интензивните тренировки, напрежението, значимите победи – това е старт, за който мъчно бих могъл да бленувам. “

Колкото до приликите сред Лучано Спалети и националния селекционер на Италия Роберто Манчини, Распадори съобщи, че и двамата карат всеки футболист в тима да се усеща значим. „ Благодаря на Манчини. Въпреки, че нямах опит, той ме взе за Европейското състезание. Сега Спалети ми предава своята футболна философия “, разяснява италианският национал.

„ Досега реализирах всички резултати с работа и упоритост. Не познавам различен метод. Разочарованието преди Световното състезание беше голямо, а в този момент следва нов Европейски шампионат и би трябвало да сме подготвени. Свикнал съм с мисленето, че би трябвало да работя през днешния ден, с цел да съм по-добър на следващия ден. Семейството ми е зад мен и ме научи на отлични полезности. Образованието и футболът вървят ръка за ръка “, описа Джакомо Распадори, който учи спортни науки.

Футболистът бе безапелационен, че Наполи не се концентрира върху задатъка, който има отпред в класирането на Серия А. „ Ако противниците ни губят, не приказваме за това. Но ще бъде лицемерно да кажа, че не приказваме за опцията, която се откри пред нас. Стигнахме до нея с ежедневната си работа “, съобщи още Распадори.

Автор: Кремена Младенова/БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР