22-годишният А.Д., предаден на съд от Окръжна прокуратура - Варна

...
22-годишният А.Д., предаден на съд от Окръжна прокуратура - Варна
Коментари Харесай

Присъда и 5000 лв. глоба за млад дилър от Варна

 22-годишният А.Д., предаден на съд от Окръжна прокуратура - Варна за това, че без съответно позволение, държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции (марихуана и амфетамин), бе наказан на 2 години " отнемане от независимост “ от Варненския областен съд. Изтърпяването на присъдата се отсрочва с четири години изпитателен период. Осъденият ще заплати и санкция в размер на 5000 лв., оповестиха от пресслуобата на Апелативна прокуратура във Варна.

Мъжът призна всички обстоятелства и условия в обвинителния акт и съобщи, че желае делото против него да се гледа при изискванията на кратко правосъдно разследване за приемане на наказване, понижено с една трета.

На 17 април 2019 година, мъжът бил видян от полицейски чиновници, изпълняващи своите служебни задължения в двора на образователно заведение във Варна. При осъществената инспекция, в А.Д. била открита кутийка с марихуана.

В изискванията на необходимост било подхванато претършуване в дома на обвинения и там били открити спомагателни количества от същото високорисково наркотично вещество и амфетамин. Общото количество конфискувана марихуана било 51,01 грама, а конфискуваният амфетамин бил с тегло 3,19 грама.

Младият варненец е прочут на органите на реда и е към този момент осъждан за държане на наркотични субстанции.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР