22-годишната студентка от Бургас, която бе прободена с нож в

...
22-годишната студентка от Бургас, която бе прободена с нож в
Коментари Харесай

След 10 дни борба: Спасиха студентката, прободена с нож в главата в Бургас

22-годишната студентка от Бургас, която бе прободена с нож в главата от собствен сътрудник и едвам не загуби живота си, е изведена от реанимацията и настанена в отделението по неврохирургия в държавната болница, оповестиха от здравното заведение.

Павлина В. бе призната в УМБАЛ Бургас в тежко положение и с заплаха за живота. Цялото острие на ножа било забито в главата й, в региона над лявото ухо, стърчала единствено дръжката. Бургаски медици направиха серия незабавни интервенции и съумяха да я спасят. Освен в главата, студентката има прободна рана и в региона на белия дроб.

Извършителят Кирил Петров на 22 година бе арестуван в нощта на закононарушението, 14 март, и оттогава е в ареста с непрекъсната мярка " задържане под стража ".

В 14 ч през днешния ден той ще изиска по-лека мярка пред Апелативния съд.

Кървавият случай станал след празненство в квартирата на Павлина в центъра на Бургас, в която тя живеела с 27-годишната си сестра. Когато купонът приключил гостите си тръгнали, като се изключи Кирил. Той останал да пренощува при сестрите, само че към 4,30 ч. сутринта се събудил и почнал да закача колежката си от университета.

На помощ й се притекла каката, която също потърпевша при мелето. Тя получила прорезна рана на ръката, оповестява 24 часа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР