22-годишната Недялка Гастулова от русенския квартал Чародейка е поредната представяща

...
22-годишната Недялка Гастулова от русенския квартал Чародейка е поредната представяща
Коментари Харесай

МНИМА ЯСНОВИДКА: 37 пенсионери се разделиха с десетки хиляди левове

22-годишната Недялка Гастулова от русенския квартал " Чародейка " е следващата представяща се за маг и феномен на България, без да има гадателски качества. За разлика от колежките си, тя не пуска разгласи в интернет, а във вестници, които се четат от възрастни хора. Твърди, че чисти всевъзможни вълшебства, боязън и стрес, а също отключва шанса и оказва помощ при зависимости. Притежава уверение за приключен 10-дневен курс по окултизъм и гадателство, който е взела с триумф `Добър 4 ", съобщи Нова тв.

От март 2021 година в продължение на една година излъганите от нея пенсионери са към 37 души, съгласно източници на Нова в полицията. Срещу мнимата ясновидка тече следствие.

Органите на реда търсят всички, които са превеждали пари на мнимата врачка и по този начин стигат и до Бойка Колевска. " Казах им, че имам разписка за импортирани пари от пощата, както и от куриерската компания. Дадох ги на полицията и направиха протокол. Казаха, че има 200 души, които са се оплакали и би трябвало да потвърждавам по дело ", уточни тя.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР