22-годишната Ейнджъл Бауър започнала да напълнява поради лоши хранителни навици.

...
22-годишната Ейнджъл Бауър започнала да напълнява поради лоши хранителни навици.
Коментари Харесай

22-годишна отслабна с 22 килограма, а никога не е била във фитнеса

22-годишната Ейнджъл Бауър почнала да напълнява заради неприятни хранителни привички. Ядяла най-вече бърза храна и две години не консумирала нищо зелено.

Преди три години обаче Ейнджъл решила да промени живота си изцяло. За страдание, тя се страхувала прекалено много да върви на фитнес, по тази причина тренираше единствено навън и у дома.



Независимо от това, тя е постигнала отлични резултати с HIIT тренировки и тренировки с тежести. Тя отслабнала с 22 кг без фитнес.

„ Започнах с една подготовка седмично и постепенно ги увеличавах. Започнах да спортувам пет пъти седмично. Също по този начин търсих и четох публикации във фитнеса за списания и ги следвах, с цел да направя тези, които ми подхождат. "

Днес тя освен демонстрира тялото си в обществените мрежи, само че също по този начин желае да насърчи другите да включват здравословни храни в менюто си.
Фокусирайте се върху здравословна диета с протеини като пилешко, телешко и фъстъчено масло. Но тя към момента се радва на храни, които не са доста здравословни, като сладолед.

"Бавно дребните стъпки са значими ", поучава Ейнджъл, оповестява Fox News.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР