22-годишната Даниел Дейвис от Великобритания почувствала изненадваща болка отстрани в

...
22-годишната Даниел Дейвис от Великобритания почувствала изненадваща болка отстрани в
Коментари Харесай

Обикновена болка встрани едва не уби 22-годишната Даниел

22-годишната Даниел Дейвис от Англия почувствала изненадваща болежка в профил в червата, до момента в който била на отмора с другари предходната година. Тя потърсила помощ от експерти, които я диагностицирали с анемия. На Дейвис били предписани медикаменти, съдържащи желязо, само че в един миг англичанинката схванала, че болката не изчезва, а единствено се утежнява.

Девойката се чувствала извънредно зле, откакто яла в заведения за хранене за бързо хранене. Понякога откакто посещавала такива места, тя не можела да стане от леглото за една седмица. Дейвис още веднъж отишла в болничното заведение, а лекарите подозирали, че има камъни в жлъчката. Изследването на тялото отстранило тази диагноза, след което майката на пациента решила, че щерка й има онкологично заболяване, имайки поради всички признаци.

Лекарите изпратили британката на колоноскопия и открили, че червата й са изгнили. Лекарите направиха интервенция по премахване на израстък с размер на слива и диагностицирали трети етап на рак на червата. Жената също трябвало да замрази яйцеклетките си, тъй като специалистите й споделили, че към този момент няма да може да има деца по натурален път. Бил й постановен 12-седмичен курс на химиотерапия.

Дейвис признава, че този миг бил най-трудният в живота й.

" Спомням си по какъв начин плаках, молех лекарите да не вършат това. Не можех да се грижа за щерка си Лилиан, която беше на три години. Но, за благополучие, съумях да разгадавам на обичаните ми хора, които се грижеха за нея, до момента в който ме лекуваха ”, спомня си Даниел.

Според дамата, хората би трябвало да бъдат по-внимателни към проучванията, с цел да се избегнат неточности и да не се стартира лекуване в точния момент.

източник: zdrave.to
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР