22-годишната Аманда Милс от Далас е събрала армия от фенове

...
22-годишната Аманда Милс от Далас е събрала армия от фенове
Коментари Харесай

Тази сексапилна девойка стана знаменитост в мрежата с разказите си за това как баламосва мъжете и те се "връзват" на номерата й

22-годишната Аманда Милс от Далас е събрала войска от почитатели в Twitter, с помощта на занимателните истории от живота й. Момичето споделя по какъв начин прави по този начин, че момчетата да й вършат безвъзмездни дарове. И постоянно даже не би трябвало да прави нищо. Може би всичко е обвързвано с външността на девойката. Профилът на Amanda в Twitter има близо 30 000 почитатели.



В изявление за BuzzFeed News Аманда съобщи, че тя просто има вманиачен живот.



Един ден, когато Аманда чакала на опашка на бензиностанция, някакъв мъж я нарекъл сладка. Аманда се възползвала от това и напълнила догоре резервоара за негова сметка.



Милс признава, че обича да извлича полза от вниманието на противоположния пол. Например, един ден тя помолила за безвъзмездна пица и незабавно й била доставена.



Споделените истории на Милс в Twitter провокират и много мнения.



Една от от потребителките в мрежата написа, че даже не може да получи бутилка вода не може да получи по този метод в " Макдоналдс ", до момента в който други дами назовават ​​Аманда " дяволско момиче ". Мъжете пък твърдят, че в никакъв случай не биха се хванали на такава игра да бъдат баламосвани и водени за носа.

Превод и редакция: БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР