22-годишна жена моли за помощ, за да й бъде направена

...
22-годишна жена моли за помощ, за да й бъде направена
Коментари Харесай

22-годишната Теодора има нужда от помощ за гръбначна операция



22-годишна жена моли за помощ, с цел да й бъде направена незабавна гръбначна интервенция. Теодора Петкова потърпевша през 2017 година, гръбнакът й бил повреден, а здравословното й положение почнало да се утежнява.

" Не след дълго беше осъществена и първата ми интервенция. Последваха голям брой лечения, операции и още няколко интервенции, само че за жал всичко това без триумф ", споделя тя.

Теодора се свързала с проф. Ахмет Аланай - неврохирург в болница Аджъбадем в Истанбул. Офертата за новата хирургическа намеса е на стойност 25 000 евро.

" За страдание, тази сума е непостижима за мен и фамилията ми, за това и се обърнахме към фонда за лекуване в чужбина към НЗОК, с вярата, че те ще ми оказват помощ със събирането на сумата, само че отвод от тях беше получен на 16.12.2020 година Операцията е наложителна, поради здравословното ми положение. Тя ще има за цел да фиксира гръбнака ми с импланти, защото сега е неустойчив и се утежнява. Обръщам се към Вас с молба за помощ, тъй като без Вас няма да се оправя! ", прикани Теодора.

Всеки, който желае да помогне на младата жена, може да подари средства на банковата й сметка:

UniCredit Bulbank

Титуляр: Теодора Александрова Петкова

BIC: UNCRBGSF

IBAN: BG13UNCR70001524247845

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР