22-годишен шофьор изгубил контрол над управлявания от него бус и

...
22-годишен шофьор изгубил контрол над управлявания от него бус и
Коментари Харесай

Шестима са в болница след челен сблъсък край Видин

22-годишен водач изгубил надзор над управлявания от него бус и се блъснал в лек автомобил
Шестима са в болница след злополука сред видинските села Арчар и Добри дол. Ударили са се микробус с пловдивска регистрация, пътуващ в посока Арчар, и лек автомобил с видинска регистрация, пътуващ в посока Добри дол.

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи оповестиха, че в 15:30 часа на тел 112 е получен сигнал за пътно-транспортно произшествие след село Арчар, в посока Монтана. 

Към мястото неотложно са ориентирани екипи на Центъра за незабавна здравна помощ, полицията и пожарната. Шофьорът на колата е пътувал самичък, а в буса е имало пасажери. Предполага се, че 22-годишният лидер на буса е изгубил надзор над ръководството. 

Местни уеб сайтове цитират очевидци, съгласно които се наложило огнеборците да режат с флекс ламарините, с цел да извадят потърпевшите. 

Директорът на Центъра за незабавна здравна помощ във Видин Станислав Поломски заяви, че на място са изпратени шест коли за спешна помощ: " Трима са с черепно-мозъчни контузии, другите очевидно са по-леки. Докарахме ги всичките в болничното заведение. Сега са на проучвания един по един. От тримата с черепно-мозъчни една жена е по-зле, с гръбен похлупак, само че прогнози не мога да дам. Изследванията ще покажат по-точно. Може би ще се наложи превоз до София ".

Пътят след Лом и Видин е затворен. От Агенция " Пътна инфраструктура " оповестиха, че обходният маршрут е през Арчар - Дунавци - Димово - Ружинци - Дреновец - Тополовец - Добри Дол и обратно. Трафикът на място се управлява от " Пътна полиция ".

Оперативната група на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи прави оглед на местопроизшествието.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР