22-годишен младеж от русенско село е арестуван за блудство с

...
22-годишен младеж от русенско село е арестуван за блудство с
Коментари Харесай

Полицията залови 22-годишен, блудствал с деца в Пловдив

22-годишен юноша от русенско село е задържан за блудничество с дете в Пловдив. Той е арестуван в понеделник, след съвсем 10 дни търсене, защото тежкото закононарушение е осъществено на 8-и март. Има данни, че педофилът, пристигнал от Северна България, е блудствал с още четири деца. В последния случай младежът принудително замъкнал дребното момче в пусто мазе и там се гаврил с него.

Това е станало в блок на ул. „ Петър Стоев “ в ЖК „ Христо Ботев “ в регион "Южен ", покрай Малкия парк. Уплашеното дете не е можело да се съпротивлява. Накрая то е съумяло да избяга и родителите незабавно алармирали полицията.

Незабавното следствие по горещи следи след няколко дни открило насилника с помощта и на видеокамери, от чиито записи се вижда да дърпа и друго дете. Така педофилът е разпознат и криминалистите стигнали до родното му село край Русе.

Тежкият случай е стихотворец от прокуратурата, а причинителят е в ареста за 72 часа. Той е упрекнат за блудничество с малолетни, за което се планува затвор до 6 години, заяви БНР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР