22 280 000 лв. отпуска правителството на за инвестиционните проекти,

...
22 280 000 лв. отпуска правителството на за инвестиционните проекти,
Коментари Харесай

22 млн.лв. за проекти на Бул био отпусна правителството

22 280 000 лева отпуска държавното управление на за капиталовите планове, които създава сдружението. Проектите включват създаване на нова, спомагателна индустриална линия за БЦЖ ваксина, реставрация на лаборатория за произвеждане на човешки кръвни артикули, както и възобновяване на производствoто на антитоксични серуми от конска плазма, оповестяват от Министерския съвет. 
След това го разгласява и във Фейсбук профила си, във видеото той споделя, че " инвестицията е с цел да се възвърне извънредно славното име на Бул Био ".
И най-много, когато приказваме за ваксини, Ангелов, обърна се  министър председателят към здравния министър, че внасяме ваксини - доста ясно българският народ би трябвало да знае, че държавното управление на България е вложило в основаването на ваксини... да видят, че и България създава освен ваксини,но и антитоксични серуми за всички останали страни по света. Това е световен развой, като сега усилваме работата на нашите лаборатории и поточни линии, освен, с цел да вземем  по-голямо място на пазара, а и в самочувствието на българина това да бъде втъкано - че не някой му създава и праща ваксина, в това време и ние произвеждаме и пращаме ваксини на доста страни и континенти по света ".

 Москов уволни шефа на Бул Био доктор Любомир Димитров Москов уволни шефа на " Бул Био " доктор Любомир Димитров
Министърът на опазването на здравето Петър Москов е уволнил шефа на сдружението „ Бул Био " доктор Любомир Димитров, заяви Дарик, поз...
 
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР