21 октомври е международен ден за ремонти, за да се

...
21 октомври е международен ден за ремонти, за да се
Коментари Харесай

Помогни си сам е полезно за портфейла ви и околната среда

21 октомври е интернационален ден за поправки, с цел да се притегли вниманието към поправката на развалени неща и по този метод да им се даде втори късмет. Постоянното пазаруване на нови неща е скъпо, изключително когато става въпрос за вашето лично транспортно средство. Ето по какъв начин виждат това 64 % от интервюираните в изследване на YouGov, поръчано от eBay: те споделят, че желаят да запазят автомобила си по-дълго от плануваното заради актуалната икономическа обстановка.

За да сте сигурни, че вашият автомобил или мотоциклет ще остане кадърен за придвижване по-дълго, е нужна постоянна поддръжка и ремонт. 94 % от интервюираните притежатели на коли сега имат правят това в сервиз и постоянно заплащат високи цени там. Това не постоянно е належащо - много дребни задания можете да извършите сами доста по-евтино.

Потребителите могат да намерят подобаващи артикули измежду няколко милиона предложения за автомобилни елементи на eBay, 80 % от които са нови. Ако сте като дванадесет % от интервюираните притежатели на коли в изследването на YouGov и се притеснявате да не купите неверната част, можете да се отпуснете с помощта на обещанието за автомобилни елементи на eBay - просто отидете на началната страница на eBay Motors в търсачката на части за детайлности за автомобила като марка и модел, въведете годината на произвеждане, вида и мотора и щракнете върху „ Намери елементи “ и купувачите ще получат подобаващи артикули, които са маркирани със зелена отметка. Това значи, че потребителите се възползват от спомагателна отбрана.

Ако продуктът не пасва, eBay.de ще покрие разноските за противоположна доставка и купувачите ще получат цялостно възобновяване. Със сигурността, получена от съществуването на верните елементи на разположение, става по-лесно да започнете ремонта. Ако желаете да употребявате Международния ден на ремонта като опция сами да ремонтирате нещо по колата си, можете да започнете с тези планове и бързо да отпразнувате триумфа.

Ето няколко образеца:

Смяната на чистачките има смисъл най-късно след две години или когато чистачката към този момент не работи. В противоположен случай освен ще се утежни видимостта, само че и може да се надраска предното стъкло.

Допълване на антифриз - достатъчното количество защищава от заледяване през зимата. В противоположен случай охладителната система и моторът може да се повредят.

Добрата видимост е от значително значение, изключително в тъмните сезони с дъжд, мъгла или сняг. В взаимозависимост от модела на транспортното средство, подмяната на остарели електрически крушки с нови крушки или потребление на светодиоди, в случай че е допустимо, може елементарно да се извърши вкъщи и доста усъвършенства сигурността на пътя.

След три до пет години множеството автомобилни акумулатори се изразходват. Само с няколко лесни стъпки те могат елементарно да бъдат сменени и автомобилът ще се движи още веднъж. Батериите са изключително подложени на стрес през зимата и са една от най-честите аргументи за щета на транспортните средства.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР