21 лунен ден от 01:17 часа на 8 юни до

...
21 лунен ден от 01:17 часа на 8 юни до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 8 юни 2017 година

21 лунен ден от 01:17 часа на 8 юни до 03:13 часа на 9 юни

Това е интервал на неукротимо придвижване напред и нагоре.

Ден за смелост и дръзновение, на доброволни жертви, отвод от благосъстоятелност, революционни преустройства, настойчиво придвижване към задачата, умеене да се победи. Това е време за върхове и подвизи.

Активен и креативен ден. Хубаво е да се вършат физически извършения, да се прекарва време на чист въздух. В този ден би трябвало да сме почтени и обективни, даже в дребните неща. Всички хора би трябвало да са дейни, да се сплотяват, потребни са груповите занимания, всеобщите дейности, събрания и други. Добри резултати ще дават групови разисквания на проблемите.

Най-опасни са дейностите, на които ни улавят тъмните сили в този ден – неистина, хвалебствие, подмазвачество, т.е. всичко, което обезпечава личната полза за сметка на отхвърли от праволинейност, почтеност и правдивост. Получената в този ден полза ще бъде краткотрайна.

Желателно е да излизате на чист въздух, където да се заредите от силите на Природата. Препоръчва се къпане със студена вода. Това денонощие е удобно за започване на нова работа, напредване в ново занятие и бърз кариерен растеж.

Днес ще се съвземете след двудневен интервал на интровертност и изчерпателност. Ще усетите огромен прилив на сила, сили и интензивност. Запазвайте вътрешното си успокоение и не бързайте да вземате решения. Не действайте импулсивно и бързо, премисляйте всяка една обстановка.

Денят ще увеличи енергетиката към нас, и ще усили напрежението и конфликтността към нас и в обстановките към нас. На моменти ще се усещаме потиснати и депресирани. Може да избухнете и да станете прекомерно нападателни в дадени обстановки.

Ако въпреки всичко имате нехармонични връзки и недоразумение с някого, то в този момент е момента да го приключите, и да го изчистите.

Уязвима е главата и не трябва да се вършат интервенции на главата и лицето. Да не се вадят зъби, да не се подстригва косата, да не се вършат никакви операции на ушите.

Добре е за процедури и интервенции на бъбреците.

Сънищата в този лунен ден нямат изключително значение.

Ивелина Рускова, астролог

[email protected], 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР