21-годишният Мартин Стоянов Трифонов е бил затворен, ограничен, нямал приятели.

...
21-годишният Мартин Стоянов Трифонов е бил затворен, ограничен, нямал приятели.
Коментари Харесай

Кметът на окървавеното село Сотиря разкри що за странен тип бил издирваният Мартин

21-годишният Мартин Стоянов Трифонов е бил затворен, стеснен, нямал другари. Това описа кметът на село Сотиря Димчо Георгиев за търсения за ликвидиране и обезчестяване на 7-годишно момиче млад мъж.

„ Работи по вилите. Някой възрастен човек да го хване, нещо да придвижи “, описа кметът за заниманията на Трифонов.

Той уточни още, че предходната година Трифонов е потърпевш при случай с кучета, в който мъж е бил раздран от животните . „ Той е индивидът, който минавал около курията и кучетата се пускат върху него. И стопанинът се пуснал да го избавя да не го ухапят “, изясни Георгиев.

Тогава имало подозрения, че той е предизвикал кучетата.

Кметът разказа младежа като: „ По-странна персона, спокоен, затворен, сумти. Има негови си си показа за нещата. Върви си и си мисли негови работи “.

Той сподели още, че в селото се приказва, че Трифонов посягал и на други деца. „ Не знам сигурно и не е потвърдено “, акцентира той.

В издирването на Трифонов е хвърлен сериозен запас. Вдигнат е хеликоптер, на място има полиция и военни. Районът, където е открит трупът на детето, е отцепен.

„ Много хубаво дете беше. Всяка заран ги виждах като отиваха за самун. Даже оня ден я видях, държеше плюшено мече. Питах я за детска градина, сподели: „ Сега е почивка, септември първи клас “, описа пред камерата шокирана съседка на почерненото семейство.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР