21-годишният криминално проявен Кирил Петров е задържан за нападението с

...
21-годишният криминално проявен Кирил Петров е задържан за нападението с
Коментари Харесай

Бургазлия наръга състудентка в лицето, след като не му откликна на секс мераците

21-годишният престъпно проявен Кирил Петров е арестуван за нападението с нож против млада жена в Бургас тази сътрин. Той я наръгал в главата след отвод от секс, написа локалният Флагман.бг. Двамата били състуденти, познавали се добре.

Престъплението е осъществено в апартамент на ул. " Хаджи Димитър ", нает от потърпевшата 22-годишна бургазлийка и 27-годишната й сестра.

Снощи те организирали ваучър в квартирата си, в който участвал и Кирил. След приключването на празненството в жилището останал да спи Кирил, както и наемателките. Гостът обаче желал заниманието да продължи, само че по различен метод. Около 5 ч. тази заран той опитал да съблазни колежката си от университета. Тя обаче изрично му отказала. Писъците й събудили и сестра й, която реагирала стремително да я отърве от Кирил. В този миг младежът изкарал нож, който забил в главата на по-малката.

27-годишната в опита си да я отбрани също получила прорезни рани по лявата ръка. Тя съумяла да се обади на тел. 112, като на място в границите на няколко минути са пристигнали полицейски и медицински екипи. 22-годишната е призната в реанимацията на УМБАЛ-Бургас в доста тежко положение, със сериозна кръвозагуба. Направена й е незабавна интервенция, предстоят й още. Тя се нуждае от кръводарители.

Голямата й сестра също е получила порезни рани по лявата ръка, тя е прегледана и освободена за домашно лекуване.

Кирил също е откаран в УМБАЛ-Бургас с порезна рана на лявата предмишница, която получил при съпротивата. След като получил здравна помощ, той е откаран в ареста на Първо РУ-Бургас за период до 24 часа.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР