21-годишният Кирил Лукаров, обвинен за побоя над благоевградската бизнесдама Стефка

...
21-годишният Кирил Лукаров, обвинен за побоя над благоевградската бизнесдама Стефка
Коментари Харесай

Кирил, пребил бизнесдама от Благоевград се кълне: Не съм извършил това гадно нещо

21-годишният Кирил Лукаров, упрекнат за побоя над благоевградската бизнесдама Стефка Терзийска, съобщи в правосъдната зала: “Не съм направил това гадно нещо, апелирам за по-лека мярка “.

Такива бяха думите му пред 3-членния правосъден състав на Окръжен съд – Благоевград, който прегледа жалбата против наложената предходната събота мярка „ задържане по стража “ от Районния съд, оповестява Struma.bg.

В правосъдната зала прокурорът пледира да бъде доказана мярката, защото има заплаха обвиненият да се укрие или да извърши друго закононарушение.

Адвокат Пенко Ненов съобщи, че няма доказателства Лукаров да е направил закононарушението и настоя за по-лека мярка.

В правосъдната зала през днешния ден участва и синът на пребитата благоевградчанка Коста Козас. Предстои съдът да се произнесе по делото.

В същото време стотици близки и другари на грубо пребитата преди дни бизнесдама Стефка Терзийска се събираха през днешния ден пред Съдебната палата в Благоевград, с цел да изразят поддръжката си и се разгласят срещу насилието.

„ Не на насилието “, споделиха стотиците благоевградчани, които настояха за строго и заслужено наказване на побойника, пратил Терзийска в Пирогов с голям брой тежки пострадвания.

Стефка Терзийска беше брутално пребита с кози крайник, а множеството удари в лицето я оставиха съвсем без зрение. 

Синът на потърпевшата Коста бе безапелационен, че случилото се с майка му е опит за ликвидиране. " Той удря безжалостно, решен да я убие, сподели Коста, който пред правосъдната палата съобщи: „ Майка ми не е първата, а следващата жертва на сходен побой. Лечението ще продължи месеци. Още не мога да си обясня по какъв начин е допустимо да извършиш сходно нещо. Ако не е имало хора наоколо, през днешния ден щяхме да сме на гробищата ”.

„ Не мога да допускам, че по улиците се разхождат хора, които са способни на сходно нещо. Това не е човешко създание и би трябвало да бъде затворено ”, счита родственик на Терзийска. 

Коста подозира татко си като гарант на нападението, само че не сподели какви са претекстовете му. Съобщи, че имат подадени тъжби в полицията за отправени закани, само че не са били взети съответни ограничения. " Надявам се на правдивост, сподели Коста, и поръчителят и изпълнителят да понесат своето сурово наказване.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР