21-годишният бургазлия се запасявал безплатно с хранителни стоки и алкохол

...
21-годишният бургазлия се запасявал безплатно с хранителни стоки и алкохол
Коментари Харесай

Сериен крадец преби охранител в жк. Меден рудник, ченгетата го повалиха с тейзър

21-годишният бургазлия се запасявал гратис с хранителни артикули и алкохол от магазини из целия град

 

 

21-годишен бургазлия спретна невъобразим екшън в хранителен магазин в жк. " Меден рудник ". Случаят е от понеделник, когато мъжът влезнал в обект до блок 79 в най-големия жилищен комплекс. Бургазлията бил наблюдаван от погледа на охранителя, така като многократно посещавал магазина за осъществяване на обири. Охранителят подал сигнал в СОТ-фирмата на обекта, тъй като още веднъж хванал бургазлията в крачка. 

Междувременно мъжът се опитал да напусне магазина, само че служителят го помолил да остане на място до идване на екипа от СОТ. Посетителят почнал да наскърбява охранителя, като го заплашил с ликвидиране, отправил физическа експанзия, дърпал облеклата му и го блъскал по тялото, след което съумял да избяга от помещението и да се укрие. 

Впоследствие е открит и арестуван от полицейските чиновници на Четвърто РУ-Бургас. По информация на Флагман.бг, задържаният е Хранимир М. - престъпно проявен и остарял познайник на Министерство на вътрешните работи. Той е бил конвоиран със длъжностен автомобил " Шкода Рапид ", със софийска регистрация, до ареста, намиращ се в  Пето РУ-Бургас.

При идване в к-с " Лазур " екшънът траял. При излизане от служебния автомобил Хранимир  побягнал в посока бл. 57, като след към 20 метра се навел и взел от земята някакъв предмет. Служителите възприели действието на бургазлията за действителна опасност и единият от тях след отправяне на ясно предизвестие, употребявал служебния си тейзър.

21-годишният мъж бил повален за секунди с електрошок. След което му щракнали белезниците и го откарали за обзор в УМБАЛ – Бургас, след което е наведен в помещението за настаняване на арестувани лица.

В резултат на полицейските дейности на чиновници от Четвърто РУ-Бургас по повод престъпните дейности на Хранимир М., с прокурорско разпореждане същият е притеглен в качеството на обвинен и му е наложена мярка " задържане под стража " за период от 72 часа».

Констатирано е, че измежду последните му прояви са:

- кражба на хранителни артикули от магазин, ситуиран на ул. " Мара Гидик ", осъществена на 02.03.т.г. към 17.30 ч.

- кражба на на хранителни артикули на обща стойност 273,20 лева от магазин, ситуиран в к-с " Меден Рудник ", осъществена за времето от 21 до 24.03.т.г.

- кражба на хранителни артикули и алкохол на обща стойност 66,91 лева от магазин, ситуиран до бл. 79 в к-с " Меден Рудник ", осъществена на 21.03.т.г.

Работата по изцяло документиране на незаконната активност на 21 годишния престъпно проявен бургазлия продължава от чиновници на Четвърто Районно ръководство – Бургас.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР