21-годишната Тина Кунаки е в очакване на първата си рожба.

...
21-годишната Тина Кунаки е в очакване на първата си рожба.
Коментари Харесай

Тина Кунаки - много бременна и много секси

21-годишната Тина Кунаки е в очакване на първата си рожба. Секси моделът изобщо не се тормози от към този момент много огромния си стомах, а даже в противен случай - показва го обилно. След първите плажни фотоси, с които с Венсан Касел оповестиха, че ще стават родители, в профила на брачната половинка на артиста намираме още фрагменти, които заслужават нашето внимание.

Кунаки театралничи на плажа Копакабана в Рио по нищожен бански , които едвам прикрива формите й. Като същински експерт, тя гледа предизвикателно към камерата, зад която най-вероятно е нейният брачен партньор.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от tina kunakey (@tinakunakey) на Яну 10, 2019 в 9:47 PST

Касел разяснява една от фотосите на Тина с сбитото " Момичета ". Но имайки поради, че на фотографията е единствено бременната Кунаки, евентуално това е подсказка, че тя е бременна с момиченце . Дали е по този начин, ще разберем напълно скоро.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от tina kunakey (@tinakunakey) на Фев 1, 2019 в 7:44 PST

Нямаме подозрения обаче, че скоро откакто стане майка красивата Тина ще се върне към своята работа. Тя е запазила съвършените си форми единствено коремът я издава, че в нея пораства нов живот. Раждането се чака до броени дни, а с наближаването му двамата с Венсан са все по-влюбени.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от tina kunakey (@tinakunakey) на Яну 15, 2019 в 11:16 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР