21-годишната Тейлър Бонкал била помощник учител в средно училище в

...
21-годишната Тейлър Бонкал била помощник учител в средно училище в
Коментари Харесай

21-годишна учителка преспа с 18-годишен ученик. Родителите му нямат против, но от училището искат наказание

21-годишната Тейлър Бонкал била асистент преподавател в приблизително учебно заведение в Западен Хартфорд, Кънектикът. Влюбените се срещнали през декември 2017 година и съвсем незабавно почнали интимна връзка, написа New York Post.



Юношата признава, че двамата се виждали няколко пъти, постоянно завършвали със секс, в това число орален. Романът е траял не повече от месец, пресечен е от полицейска интервенция и персонално следствие на шефа на учебното заведение.



Училищната администрация алармирала за държанието на 21-годишната си нова служителка. Но родителите на момчето и " жертвата " се намесили по въпроса. Младежът отказал да даде документално недоволство, защото се страхувал за ориста на обичаната си.



" Тя декларира, че момчето е било с нея непринудено, че се е влюбила в него и в този миг е изпитвала най-силните усеща, които не е изпитвала преди, " сподели представител на полицията в Западен Хартфорд.

Въпреки това шефът на учебното заведение Хулио Дуарте упорства за задълбочена инспекция на всички обстоятелства и за наказване, същото желае и учебната администрация.

" Като учители ние сме задължени да пазиме и образоваме всички наши възпитаници и да знаем кое са избраните граници, които не могат да бъдат престъпвани. Освен това няма да толерираме дейности, които биха заплашили сигурността или благополучието на нашите възпитаници, " написа шефът.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР