21-годишната Емили Найт от Лос Анджелис, САЩ, се е пробвала

...
21-годишната Емили Найт от Лос Анджелис, САЩ, се е пробвала
Коментари Харесай

Не е за вярване как тази красавица с неустоими форми печели хиляди на седмица СНИМКИ 18+

21-годишната Емили Найт от Лос Анджелис, Съединени американски щати, се е пробвала в доста специалности, в това число на паркинг и фризьорка, само че на всички места са й плащали прекомерно малко. И тогава на нея й пристигнала концепцията да продава свои фотографии.

Отначало момичето се задоволявало с малко, публикувайки фотоси по бански и долни дрехи. Но по-късно почнала да получава странни оферти, на които Емили решила да се съгласи, осведоми "Дейли Стар ".

Феновете молели девойката да им изпрати вода от ваната, в която тя се е къпала, както и бельото й - поклонниците се интересували, несъмнено, от обличано и носено.



Някои желали фотоси и видеоклипове на краката й, само че това, което най-вече удивило Емили, било нещо друго. Често клиентите желали моделката да им изпрати видео на което е запечатано по какъв начин спи. Просто спи - с облекла и под одеяло. Както признава момичето, тази услуга станала нейна обичана, което въобще не е изненадващо.



Благодарение на своите видеоклипове и фотоси, Емили печели към 10 хиляди $ на седмица и не възнамерява да стопира. Преди това тя трябвало да се съгласява да работи за малко пари, само че в този момент може да си разреши първокласни неща. Освен това момичето не мисли, че прави нещо срамно.



"Това че ме смятат за гореща е ужасно! Чувствам се доста мощна. Милиони мъже по света ми се възхищават и са подготвени да ми платят пари - това незабавно покачва самочувствието ", споделя Емили Найт.

Превод и редакция: БЛИЦ




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР