21-годишната британка беше арестувана за нападение на минувач с чайник.

...
21-годишната британка беше арестувана за нападение на минувач с чайник.
Коментари Харесай

Двойка психари окървави жестоко нищо неподозиращи гаджета

21-годишната британка беше задържана за нахлуване на минувач с чайник. Инцидентът е станал в град Мидълтън, написа Metro.

Жертвата на нападението на Елинор Наптън е момиче на име Чери Джоунс. Тя е откарана в болница с разнообразни пострадвания. Инцидентът е станал по време на свада сред Елинор и нейния ухажор, 35-годишният Саймън Лосън. Момичето почнало да хвърля разнообразни неща през прозореца на хотела.

Данните от камерите за видеонаблюдение демонстрират, че Джоунс и нейният любим се разхождали по улицата, когато чули писъци, идващи от хотела. Те почнали да викат по хората, които вдигали звук. Саймън слязъл на улицата и блъснал момичето.

След него Елинор изтичала от постройката и, размахвайки чайник, блъснала дамата по главата и я бутнала на пътя. След това тя блъснала почтената Чери по главата още няколко пъти. Възлюбеният на нападателната жена почнал да бие шокирания сателит на потърпевшата. След това двойката се отдръпнала назад в хотела.

Пристигайки на местопроизшествието, полицията разкрила жертвите под прозорците на постройката. Те били в кръв.

Двойката получи година и 2 години и 6 месеца затвор. Отбелязва се, че зад нападателя Елинор Наптън към този момент е направила общо 13 акта на принуждение и обир.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР