21-годишна жена почина след раждане със секцио. Родилната операция е

...
21-годишна жена почина след раждане със секцио. Родилната операция е
Коментари Харесай

Семейството на починалата 21-годишна родилка: Никой от болницата не дава информация


21-годишна жена умря след раждане със секцио. Родилната интервенция е направена в болничното заведение в Горна Оряховица. Заради следващо затруднение е превозена в регионалната болница във Велико Търново, само че и там лекарите не съумяват да спасят живота й.

„ Никой не се свърза нито с мен, нито с родителите. Само се обадиха, с цел да кажат, че я трансферират от Горна Оряховица във Велико Търново “, описа пред bTV Кристиян Любенов, брачен партньор на умрялата родилка.

„ Подозирах след отиването в болничното заведение, когато чаках едната от санитарките да снима детенцето. Никой от лекарския екип не изясни по какъв начин е минало раждането “, показа Любенов.

Майката на умрялата уточни, че непрекъснато са поддържали връзка.

„ Какво чакаха, не можах да схвана. Тя влезе за обикновено раждане, а не за секцио “, добави Елена Стоянова.

„ Болницата в Горна Оряховица ще дава пояснение и от тях ще се изисква. Най-лошото е, че нито знаем кой е екипът, нито кой е бил на промяна. Никой не дава информация. Ще желаеме среща с шефа на болничното заведение, с цел да даде информация “, добави Стоян Стоянов, татко на умрялата.

Изпълнителният шеф на болничното заведение във Велико Търново -р Красимир Попов изясни, че е дамата е пристигнала със забележителна кръвозагуба, а реанимационни мероприятия не престават до 22 часа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР