21-годишна булка избяга от богат по-възрастен съпруг при друго заможно

...
21-годишна булка избяга от богат по-възрастен съпруг при друго заможно
Коментари Харесай

21-годишна булка избяга на 6-ия ден след сватбата от богат по-възрастен съпруг при полов атлет

21-годишна младоженка избяга от богат по-възрастен брачен партньор при друго заможно татенце на шестия ден след луксозната женитба, която коствала на рогоносеца 30 хиляди паунда. Тържествената гала се състояла в Мексико.

В наличието на близки родственици и другари двойката се заклела във безконечна честност, само че вечността траяла по-малко от седмица, написа The Sun.

Според 40-годишния Анди Митчъл, младата му брачна половинка Меган, се сдушила с новия си ухажор по време на моминското ѝ празненство, защото до този миг в връзките им царяла идилия. След разюздания ваучър тя позвънила на Анди и го попарила с думите, че новият ѝ спонсор е доста по-добър в секса от него.

" Честно да си призная тя жалко ме използваше. Аз съм шокиран и ми е обратно. За последно общуваш с нея предходната нощ, когато тя стартира да ми споделя, че той е доста по-добър от мен в леглото ", споделя огорченият жених.

Меган обаче твърди, че не е правила секс с новия си ухажор преди да скъса с Анди. За първи път двамата се срещнали в малко шотландско селце и незабавно станали неразделни. Меган мечтаела за женитба в Мексико и Анди направил всичко допустимо да въплъти фантазията ѝ в действителност. Но девойката изчезнала още на шестия ден след сватбата им.

За да ѝ отмъсти за изневярата Анди разгласил в обществените мрежи публикация, че продава венчалните им халки. Междувременно той към този момент е излекувал наранените си душа и сърце, тъй като си е намерил нова другарка.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР