21-годишен младеж от Нови пазар бил установен да нарушава скоростните

...
21-годишен младеж от Нови пазар бил установен да нарушава скоростните
Коментари Харесай

21-годишен джигит лети със 188 км/ч, за 45 мин. засечен 4 пъти с превишена скорост

21-годишен юноша от Нови пазар бил открит да нарушава скоростните режими четири пъти в границите на града за по-малко от час. Нарушенията са открити тази нощ по време на надзор на скоростта в града от екип на РУ-Нови пазар, заяви за " Фокус " представителят на полицията в Шумен Ася Йорданова.

Първото нарушаване било открито малко след 01:30 часа, когато по улица " Пирин " бил засечен лидер на лек автомобил Мерцедес с непозната регистрация да се движи със 110 км/час при позволени 50.

Десет минути по- късно си подобрил " върха " като минал със 188 км/час в града.

Продължил да кара като малко след 02:00 са му открити още две нарушавания - първото със 76 км/час, а второто със 79 км/час.

Малко по-късно втори екип на РУ-Нови пазар спрял лидера за инспекция на кръстовище формирано от улиците " Пирин " и " Хан Крум ". Установено било, че зад кормилото е 21-годишен локален гражданин.

С него пътувал негов другар. Водачът завил, че той е управлявал за времето от 01:30 до 02:15 часа в града личния си автомобил.

Съставен му е сигнален протокол. За две от нарушаванията за шофиране със скорост над 50 км/час над оптимално допустимата в обитаемо място с изключение на парична санкция, ще му бъде отнето свидетелството за ръководство за период от 3 месеца.

Установените нарушавания през нощта в Нови пазар с мобилна камера са общо 7.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР