21-годишен мъж с български произход намушка и рани сериозно двама

...
21-годишен мъж с български произход намушка и рани сериозно двама
Коментари Харесай

Нападателят на децата в Германия спал с нож и чук под възглавницата, не излизал месец

21-годишен мъж с български генезис намушка и рани съществено двама възпитаници в немския град Дуисбург, до момента в който се прибират към у дома. След случая децата се върнали в учебното заведение и потърсили помощ, а преподавател се обадил на 911.

По информация на немското издание „ Фокус “ нападателят излязъл от жилището на татко си, „ въоръжен “ с чук и нож. По пътя срещнал деветгодишното момиче и десетгодишният ѝ братовчед.

Младият мъж първо нападнал с ножа и чука си момичето. Нанесъл удар във врата ѝ и я наранил тежко. След това той се обърнал и насочил ножа против момчето. То обезверено се опитвало да отбрани главата си с ръце. Въпреки това получило порезни и прободни рани, разяснява изданието, базирайки се на информация от проверяващите.

Случаен минувач се развикал на насилника да се махне от децата. Но нападателят не реагирал. След това очевидецът се върнал с фенерче в ръка и го хвърлил по нападателния мъж в опит да го възпре от по-нататъшни офанзиви.

21-годишният мъж обаче още веднъж нападнал 10-годишното момче, като го намушкал с ножа. Той освободил жертвата си едвам когато се намесил 69-годишният му татко. Възрастният мъж дръпнал сина си от детето и му взел чука и ножа. Бащата задържал сина си до идването на полицията.

“До преди месец той живееше с майка си, само че създаваше единствено проблеми. Тогава полицията го докара при мен “, споделя бащата на нападателя пред “Билд “. В рамките на този месец 21-годишният мъж не напускал нито един път жилището, преди да извърши нападението.

„ Беше непрекъснато на телефона си в интернет и не ядеше съвсем нищо ”, споделя възрастния мъж за сина си.

По думите на бащата има лекарско умозаключение, съгласно което синът му постоянно е държал нож и чук под възглавницата си. Предполага се, че това са оръжията на нападението “, показва немското издание „ Фокус “.

„ Вчера внезапно излезе облечен от стаята си. Попитах го къде желае да отиде, само че той просто замълча ”, споделя 69-годишния мъж.

„ Тъй като не бях сигурен какво има намерение да направи, го следих през прозореца. Тогава ненадейно видях, че той държи ножа и чука в ръката си и бързо го последвах ”, изяснява още той.

По думите му синът му участвал в странни чатове. Игрите в интернет били част от болестта му. Чрез тях той развил „ привличане “ към убийствата.

Малко след закононарушението си 21-годишният мъж обяснил пред полицията, че нападението му било “залог “ дали ще се осмели да убие някого.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР