21 члена ще има парламентарната здравна комисия, реши Народното събрание.

...
21 члена ще има парламентарната здравна комисия, реши Народното събрание.
Коментари Харесай

Избраха парламентарната здравна комисия

21 члена ще има парламентарната здравна комисия, реши Народното събрание. Шестима ще са от групата на ГЕРБ-СДС и също шестима – от „ Продължаваме промяната - Демократична България “ (ПП-ДБ). По трима представители в комисията имат „ Възраждане “ и Движение за права и свободи, двама от Българска социалистическа партия и един – „ ИТН “.

Поименният състав на комисията включва Валери Лачовски, Иван Червенков, доцент Лъчезар Иванов, проф. Костадин Ангелов, доктор Красимир Събев и Христина Георгиева от ГЕРБ-СДС, доцент Васил Пандов, Петър Куленски, доктор Ивайло Митковски, доктор Александър Симидчиев, Надежда Йорданова и Катя Панева от ПП-ДБ, Георги Георгиев, Маргарита Генчева и Маргарита Махаева от „ Възраждане “, Марио Рангелов, доцент Джевдет Чакъров и Адлен Шевкед от Движение за права и свободи, Богдан Боцев и Георги Гьоков от Българска социалистическа партия и проф. Андрей Чорбанов от „ ИТН “.

Парламентарните групи не се схванаха за управления на комисиите и към този момент те ще работят без ръководители и заместници. Свикването на всяко съвещание на дадена комисия, както и дневния му ред все още ще е отговорност на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков. Той ще взема решение и кой ще води съответното съвещание. 
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР