21,5-инчовото смарт огледало сканира лицето и показва здравните показатели(снимка: NuraLogix) Магическо

...
21,5-инчовото смарт огледало сканира лицето и показва здравните показатели(снимка: NuraLogix)
Магическо
Коментари Харесай

„Вълшебно огледало” оценява риска от заболяване


21,5-инчовото смарт огледало сканира лицето и демонстрира здравните индикатори
(снимка: NuraLogix)

„ Магическо огледало ” с технологии за изкуствен интелект проучва лицевия кръвен поток, с цел да следи виталните индикатори на хората и да прави оценка риска от заболяване.

Огледалото Anura MagicMirror, създадено от компанията NuraLogix, употребява композиция от датчици и изкуствен интелект за инспекция на виталните индикатори на индивида, въз основата на които прави оценка риска от заболяване.
още по темата
21,5-инчовото смарт огледало прави 30-секундно сканиране, до момента в който човек седи пред него, проучва лицевия кръвен поток и дава обширна информация, споделя за нововъведението MacRumors.

Устройството ползва патентована технология за трансдермално оптично изображение, с цел да разпознае лицето на човек и да следи кръвния поток. Алгоритмите за машинно образование дават информация за повече от 100 здравни параметъра.

NuraLogix твърди, че MagicMirror може да даде разнообразна здравна информация, в това число кръвно налягане, сърдечна периодичност, периодичност на дишане и възраст на кожата на лицето.

AI логаритмите дават информация за повече от 100 здравни параметъра
(снимка: NuraLogix)

Огледалото може да направи оценки на риска от диабет, сърдечни болести, инсулт, хипертония, мастна чернодробна болест и други, а също по този начин предлага оценки на риска за душевен стрес и меланхолия.

Разработчикът NuraLogix към момента не е оповестил по кое време ще пусне „ вълшебното огледало ” на пазара и каква ще бъде цената на новаторския артикул.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР