2023 година обещава да се превърне в изключително интересна и

...
2023 година обещава да се превърне в изключително интересна и
Коментари Харесай

2023: Годината на електрифицираното Peugeot

2023 година дава обещание да се трансформира в извънредно забавна и значима за френската марка Peugeot, в портфолиото на която наличие ще означи най-малко по един електрифициран вид на всеки един от наличните модели.

През идната година, Peugeot ще предложи на потребителите най-голямата и цялостна електрифицирана гама на европейския пазар, като в нея ще бъдат включени нови хибридни версии на 3008 и 5008, напълно новите и 100% електрически пазарни оферти , , e-Streetzone- нов 100% електрически скутер, e-EXPERT Hydrogen и други. Крайната цел на марката остава непроменена- 100% пазарен дял на електрически коли в Европа до 2030 година.

Новите хибридни версии на 3008 и 5008 са изпълнени с ново потомство PureTech бензинов мотор с мощ от 136 конски сили, електрифицирана роботизирана предавателна кутия и батериен модул (48V), и дават обещание намаляване в потреблението на гориво от 15% с опция за изминаването на до 1 километър в чист електрически режим при придвижване в градски условия.

Освен в нов 100% електрически вид, PEUGEOT 308 и 308 SW могат да бъдат поръчани и в зареждаема (PHEV) хибридна трансформация с мощ от 180 и 225 конски сили и със свободен пробег в чист електрически режим от до 60 километра. Същата задвижваща система е възприета и при напълно новото пазарно предложение , което ще означи международната си премиера по време на интернационалното ревю в Париж (17-23 октомври).

Електрическа подвижност на две колела дава обещание новото PEUGEOT e-Streetzone, което също ще дебютира на ревюто в Париж. Скутерът ще предложи свободен пробег от до 112 километра, като клиентите ще могат да поръчат версия с една или две делими от структурата акумулатори, които ще могат да бъдат презареждани в домашна конюнктура.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР