2022 година донесе на Money.bg онова, към което всяка редакция се

...
2022 година донесе на Money.bg онова, към което всяка редакция се
Коментари Харесай

Money.bg е най-посещаваната онлайн бизнес медия в края на 2022-а

2022 година донесе на Money.bg това, към което всяка редакция се стреми - повече и повече читатели. Да печелиш доверието на аудиторията обаче е една от най-трудните задания пред всеки публицист, заради което грешките би трябвало да бъдат сведени до най-малко, а качествената информация да бъде издигната на фундамент.

От преди малко оповестените данни на единствената публична метрика на пазара Gemius излиза наяве, че Money.bg приключва годината като водач измежду българските интернет бизнес медии. Данните демонстрират, че  тъкмо 873 550 души са посетили медията , което напрактика значи, че всеки е прочел най-малко по една публикация.

Освен това от данните излиза наяве, че над 45% от потребителите с интерес в категория " Бизнес " са посетили Money.bg или другояче казано - съвсем всеки втори консуматор се осведоми от нас. 

Това не е първият месец в историята на редакцията, в който тя приключва преди всичко, само че позицията в края на другояче мощно конкурентна година демонстрира, че екипът сполучливо развива уменията си за привличане на публика посредством качествено наличие. През годината се постарахме да предложим многообразие от тематики, тъй че всеки да открие своите и то обяснени на понятен език. 

Ще продължим да го вършим и през 2023 година! Благодарим за доверието!
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР