2021-ва не бе добра година за Мауро и Уанда Икарди.

...
2021-ва не бе добра година за Мауро и Уанда Икарди.
Коментари Харесай

Мауро Икарди и Уанда се събраха, но ги обвиниха в пране на пари 


2021-ва не бе добра година за Мауро и Уанда Икарди. След като позволиха персоналните си проблеми, двойката се забърка в нов скандал, този път в родината си Аржентина.

Според редица издания в страната против Икарди и брачната половинка му са повдигнати обвинявания в пране на пари и корупция. Обвиненията са свързани с компанията, която ръководят – Work Marketing Football SRL.

Компанията е основана през 2015 година от Уанда Нара, която сега освен е дамата до Икарди, само че и негов сътрудник.

Според желае парите, които минават през компанията, са както доходи от футболната кариера на Икарди, по този начин и други доходи, които фамилията има.

Прокуратурата твърди, че има „съмнителни“ неща и към бизнесите на Уанда. Съпругата на Икарди има бизнес с облекла и козметика, приходите от които също минават през Work Marketing Football SRL. Опасенията са, че фамилията употребява компанията да укрива налози.

И всичко това единствено два месеца, откакто Уанда и Мауро бяха на челните страници на таблоидите, откакто бяха на крачка от разлъка поради разкрита невярност на Икарди.

Към края на ноември Нара спря да следва футболиста в обществените мрежи и изтри всички фотоси с него, след което разгласява стори с доста съществено обвиняване: „Ти унищожи фамилията си поради една уличница“.

Малко по-късно аржентинският публицист Кер Уайнстийн разгласява удостоверение, че Уанда и Мауро към този момент не са дружно. Нара даже напусна Париж с децата им.

Причината за краткотрайната раздялата бе аржентинският модел Евгения Суарес, по-известна като Чайна Суарес, с която се счита, че Икарди е имал случка.

В Аржентина напомнят, че Чайна има сходна история от 2015-а. Тогава тя става причина за раздялата на артиста Бенджамин Викуня с модела Каролина Ардохайн, откакто двамата имат десетгодишна връзка и общо четири деца.

Самата връзка сред Икарди и Нара стартира по сходен метод. През 2013-а Мауро я „открадна“ от сънародника си Макси Лопес, от който Уанда има трима синове.

Скандалът сред Икарди и Лопес се придвижи и на терена. На два пъти Лопес отхвърляше да стисне ръката на Икарди преди мачове, до момента в който и двамата играеха в Серия „А“.

През 2014-а Мауро и Уанда се ожениха и след това си родиха две дъщерички: Франческа и Изабела. От 2015-а Нара е и сътрудник на Икарди, откакто нападателят уволни сътрудника си, с който работи в продължение на 10 години.

В последна сметка, няколко дни по-късно, Уанда и Мауро още веднъж се събраха. Двамата споделят, че връзката им е по-силна от всеки път, а съгласно източник непосредствен до двойката, Икарди ще спре с футбола, в случай че още веднъж се разделят.

„Икарди ми сподели, че ще приключи кариерата си, в случай че двамата се разделим – журналистът Николо Шира цитира думи на Нара.

Чина Суарес? Това беше грешката на живота му. Но повярвах, че се е разкаял, и в този момент си имаме сляпо доверие с Мауро. Никога не бих била с един мъж единствено поради парите му.“

Според някои информации в Аржентина и Испания Икарди е приписал цялото си положение и всичките си бъдещи доходи до 2050 година на името на Нара в името на това двамата още веднъж да бъдат дружно.

За похлупак, Мауро мъчно получава игрово време в Пари Сен Жермен в наличието на имена като Лионел Меси, Килиан Мбапе и Неймар. Аржентинският нападател е употребен като опция на титулярното трио в офанзива – когато би трябвало да се вършат ротации или когато някой от тримата е контузен.

От началото на сезона Икарди има едвам три гола в общо 18 мача във всички шампионати, в които обаче играе по по-малко от едно полувреме приблизително на дуел.

webcafe.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР