2021-ва година опита достойно да замести предната 2020-а и предложи

...
2021-ва година опита достойно да замести предната 2020-а и предложи
Коментари Харесай

Лудата 2021-ва: Как рефер извади пистолет на мач и започна да стреля

2021-ва година " опита почтено да замести " предната 2020-а и предложи не по-малко невероятни, по този начин да бъдат наречени най-смекчено, моменти. Това важи с цялостна мощ и за , а в Хондурас се стигна до обстановка, каквато надали скоро ще се повтори.
В аматьорски мач в западната част от страната съдията на дуела извади... револвер. Той бе освиркван от последователите по трибуните по време на мача, а недоволството към него нарастваше с всяка минала минута.
В самия завършек на срещата арбитърът реши да се застрахова, че няма да пострада, а за задачата реши да покаже на ентусиастите, че разполага с револвер и даже стреля няколко пъти в земята, с цел да ги респектира още повече и да им покаже, че има патрони и не блъфира.
Според медиите в страната, връхната точка е била, когато почитатели и играчи на единия тим влезнали в директен спор със съдията поради неотсъдена дузпа. Той получил и голям брой обиди по собствен адрес. В последна сметка след демонстрацията от арбитъра хората се разотишли.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР