2021 година се оказа рекордна за цялата история на емблемата

...
2021 година се оказа рекордна за цялата история на емблемата
Коментари Харесай

Рекордна 2021 година за ROLLS-ROYCE

2021 година се оказа рекордна за цялата история на емблемата Rolls-Royce Motor Cars, откакто от компанията регистрираха доставката на 5586 нови коли към клиенти.

Резултатът от миналата година съставлява нарастване от 49% спрямо 2020-а и идва на фона на невиждани все още пазарни представяния на съществени за марката пазари, включително в Китай, Америка и други.

"2021 беше феноменална година за Rolls-Royce Motor Cars ", разяснява Торстен Мюлер-Отвос, изпълнителен шеф на компанията. "Доставихме повече коли от когато и да било в цялата 117-годишна история, с невиждано търсене на всички артикули на всеки един от световните пазари ". "Това е извънредно окуражително сега, в който се приготвяме за историческото лансиране на Spectre, нашият първи напълно електромобил ".

Първият електрически автомобил на ROLLS-ROYCE ще се назовава и преди неговото завършване предстоят повече от 2.5 милиона тестови километра, които съгласно компанията се равняват на симулация за употреба в продължение на 400 години.

От Rolls-Royce разясняват, че сега компанията работи на съвсем оптимални обороти, с цел да отговори на търсенето, и все още има поръчки покриващи 2022 година първите й девет месеца.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР