2021 г. ще бъде годината на Белия метален вол и

...
2021 г. ще бъде годината на Белия метален вол и
Коментари Харесай

Каква ще бъде според китайския хороскоп 2021 г. - годината на белия метален вол?

2021 година ще бъде годината на Белия железен вол и сходно на символитата във всяка друга просвета, и за китайците той е знак на здравия труд. Но каква ще бъде новата година съгласно китайския хороскоп? И какво значи това, че ще е годината на Вола? 

Виж още: Ето кои са зодиите, които ще забогатеят през 2021 година

Годината ще е интервал на здрава работа, дисциплинираност, само че и на доста динамичност. Традициите ще господстват. Годината ще донесе доста триумф в кариерата, прогрес в бизнеса и напредък за всички, които работят крепко за това. Изключително значимо през 2021 година ще бъде да не разрешаваме на безспокойството и отрицателните мисли да ни повлияят на всекидневието. 

Идната година ще е в действителност приказна. Ако мислите да сключвате брак, тя ще е идеална! Браковете, които се подписват през годината на Металния вол са щастливи и продължителни. Ако пък нямате сътрудник в живота си, ще срещнете сродната си душа. 

Виж още: Новата 2021 година ще бъде невероятна за тези три зодии

Уви, годината ще бъде неприятна, що се отнася до здравето ни. Това поради събитията от 2020 година не е кой знае каква изненада. Ще се наложи да се погрижим добре за себе си във всяко отношение - храна, придвижване, сън. 

Виж още: За всеки по нещо: кои са най-хубавите качества на зодиите

Когато приказваме за цифри, 1 и 4 ще са щастливите цифри на годината. Противоположно, числата, които няма да носят благополучие, ще са 5 и 6. Ако желаете и цветовете, с които сте облечени, да ви носят шанс, залагайте постоянно на бялото, жълтото и зеленото. Избягвайте синьото.

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР