2021 г. със сигурност е годината на ринопластиките, но бизнесдамата

...
2021 г. със сигурност е годината на ринопластиките, но бизнесдамата
Коментари Харесай

Ето го и резултата: Николета Лозанова показа новото четирибуквие след операцията

2021 година сигурно е годината на ринопластиките, само че бизнесдамата и плеймейтка Николета Лозанова не стана част от тренда, а както постоянно, сътвори собствен. Преди броени дни тя се подложи на естетическа намеса - постави си импланти в седалището. 

За интервенцията заяви самата тя в Instagram. " Най-сетне съм в Истанбул, с цел да не срещна с най-хубавия - лекар Бюлент Джихантимур. Хайде да го създадем, приятелю. Очаквайте детайлности ", написа Николета преди дни. Е, към този момент е " направено ". 

В своя Instagram профил Николета Лозанова сподели първите резултати от интервенцията. На стори тя качи фотография на седалището си и написа, че това е 4 дни след интервенцията. Ето и фотографията:

Виж още: Това ли е той? Секси бабанка призна: Джулиана Гани е дамата на сърцето ми!

На фотото тя е отбелязала и доктора, направил интервенцията. Виждаме в действителност прелестно завършено седалище, само че почтено казано не можем да създадем съпоставяне с преди, защото Николета рядко качва фотоси на глутеуса си в Instagram (или където и да било). Eто фотография от Хелоуин, където не виждаме кой знае каква разлика със в този момент, само че пък и не знаем какъв брой обработвана е фотографията:

Междувременно родните таблоиди пресметнаха, че една сходна намеса в Истанбул коства към 15 хиляди евро. Според трудове обаче Николета не се е бръкнала прекомерно надълбоко за интервенцията, защото е дала обещание солидна реклама на доктор Джихантимур, както и виждаме, че се случва. 

Виж още: По-голямо, по-сочно: Новата шлагер промяна измежду родните хубавици не е ринопластиката, а нещо друго 

В последната година Истанбул се наложи като топ дестинация за родните инфлунсърки, които желаят да поправят нещо по себе си - нос, устни гърди. Иначе до момента интервенция, сходна на тази на Николета, у нас са си правили и моделката Моника Валериева, и миската Мариана Маринова. 

Изображение: https://www.instagram.com/nikoleta_lozanova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР