2020 определено бе необичайна година, и то не в добрия

...
2020 определено бе необичайна година, и то не в добрия
Коментари Харесай

Най-добрите барове в света за 2020 г.

2020 несъмнено бе необикновена година , и то не в положителния смисъл на думата. Не успяхме да пътуваме толкоз, колкото ни се искаше, само че пък преоткрихме дома като място, където можем да се усещаме добре. Социалните контакти и заниманията бяха сведени до най-малко, само че гледаме с вяра към бъдещето и не стопираме да кроим проекти за него.
 Петра, островите Галапагос, Йелоустоун - топ туристическите дестинации на Lonely Planet
Местата по света, които си коства да посетим

Преживявания, които остават за цялостен живот

И за тях ентусиазъм ни дават другите ранглисти тук-там, които си заслужава да посетим. Този път в центъра на вниманието са най-хубавите питейни заведения на годината , подредени в обичайна. А ето и какъв брой са в челната десетка.

10. The SG Club, Токио

Всъщност, това са четири бара в един. На партерното равнище бармани в жилетки на Ralph Lauren подготвят обичайни японски питиета, които вървят и с обичайни ястия. Има също по този начин бар с пури, още една зала с приглушена конюнктура и място, откъдето можем да си вземем коктейли в пластмасова чашка и да им се насладим в близкия парк.

на Май 28, 2020 в 2:34 PDT

9. Jigger & Pony, Сингапур

Наскоро този бар бе определен за номер 1 в Азия. Тук има непрестанно разрастващо се творчество в менюто и повече от забавни нови оферти с помощта на разнообразия екип, с който се работи. Отличава се освен с прелестен интериор, само че и със страхотна бар храна и повече от забавни безалкохолни оферти за трезвениците.

на Окт 27, 2020 в 2:54 PDT

8. Coa, Хонг Конг

Още едно азиатско предложение в челната десетка. Този бар се отличава с култа си към мексиканските питиета. Собственикът Джей Кан нееднократно посещава родината на текилата, по тази причина и кръщава бара си на апарат, който се употребява за събиране на реколтата от агаве.

Тук можем да опитаме голямо многообразие от текила и мескал (също обичайната мексиканска напитка), които са в композиция с разчупени коктейли и забавни оферти за ядене. Барът създава даже лична марка текила.

на Юни 19, 2020 в 11:55 PDT

7. Florería Atlántico, Буенос Айрес

Отиваме в аржентинската столица и е един бар, който е събрал целия нюанс на локалното население. Менюто отразява американската коктейлна просвета, пристрастеността към виното на италианците, испанците и французите и слабостта към джина на англичаните и нидерландците. Това е космополитно място, оповестено за най-хубавия бар в Южна Америка.

на Ное 1, 2019 в 12:29 PDT

6. Kwānt, Лондон

Първото предложение от британската столица ни придвижва в едно друго, минало време - това на Хъмфри Богарт и Казабланка през 40-те години. Класиката тук е както в интериора, по този начин и в коктейлното меню. Всичко е стилно издържано и с нюх към детайла.

на Сеп 11, 2020 в 3:40 PDT

5. Tayēr + Elementary, Лондон

Още един британски ученик, на който пишем шестица на интериор с неговите две елементи и прозорци от тавана до пода. Тук коктейлите се смесват авансово в бутилки и това оправи обслужването в действителност незабавно. Можем да опитаме както типичен, по този начин и бутикови оферти за алкохолни миксове.

на Мар 20, 2020 в 11:09 PDT

4. Atlas, Сингапур

Обратно в Азия за едно място, което несъмнено си заслужава да се посети. Това е барът с може би най-хубавата алкохолна сбирка, в която има единствено 1300 типа джин. Работи целодневно, тъй че можем да стартираме със утринно кафе, да продължим със следобеден чай и да приключим деня с дегустиране на коктейли.

на Юни 15, 2020 в 6:33 PDT

3. The Clumsies, Атина

И едно балканско предложение намира място в елитната ранглиста. Тук оферират качество в паница и чаша, гарнирани с обичайното гръцко гостолюбие. Обстановката е уютна и подготвя към разпределяне като че ли сме си вкъщи. Можем и да похапнем вкусно или да си вземем коктейл в бутилка за из път.

на Окт 19, 2020 в 7:23 PDT

2. Dante, Ню Йорк

Отскачаме извън океана за едно място с повече от вековна история, съхранило духа на Голямата ябълка. Класически интериор, италианска храна, вкусно кафе и многообразие от коктейли - всичко това намираме тук.

на Сеп 30, 2020 в 1:15 PDT

1. Connaught Bar, Лондон

И назад на Острова за огромния победител на тази година. Барът в едноименния хотел трансформира съвършенството в всекидневие. Самият бар наподобява на произведение на изкуството, а предложенията в менюто и обслужването са на най-високото международно равнище.

Барът е в челната десетка в последните 11 години, само че за пръв път застава на върха. Най-емблематични за него за мартинитата, които в този момент могат да се опитат единствено с поръчка и доставка, само че всички се надяваме напълно скоро Connaught Bar още веднъж да е цялостен с гости.

на Окт 28, 2020 в 9:21 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР