2020 г. популяризира така наречените меки умения“, свързани с емоционалната

...
2020 г. популяризира така наречените меки умения“, свързани с емоционалната
Коментари Харесай

Кои са най-търсените кариерни умения, необходими за развитието ви

2020 година разпространява по този начин наречените „ меки умения “, свързани с прочувствената просветеност пред чисто техническите. Можете ли да познаете кой е най-търсеният? Списание " Вог " разкрива кои са най търсените професионални умения.
Устойчивост
Това е една от основните концепции, която разпространява тази 2020 година, след здравната рецесия пазарът на труда се върти към способността за акомодация: неустановеност, отдалечена работа, нови и комплицирани форми на връзка, само че също и цифровизация и въприемане на нови умения. И хилядолетието, и поколението „ Z “ се смятат за образци за непрекъсната резистентност пред изменящия се свят, даже образование за работни места, които към момента не съществуват. Най-добрият метод да бъдете устойчиви е да следвате управлението им и в никакъв случай да не спирате да упражнявате.
Творчество
Обикновено се интересуваме от това какви ще са специалностите на бъдещето и преглеждаме класациите на най-търсените в „ Линкедин “. Но толкоз значими, колкото техническите умения или повече, за реализирането на тези специалности са по този начин наречените „ меки умения “, свързани с прочувствената просветеност. Ето за какво професионалната обществена мрежа също от време на време пуска лист с най-търсените „ меки умения “. Креативността оглавява отчета на мрежата - нещо, което не е необичайно, в случай че вземем поради, че човешкият потенциал към този момент е невероятно да се автоматизира и е мощно обвързван с устойчивостта. Въпреки че неведнъж се свързва с вродено качество, несъмнено, това може да се развие с процедура: първият съвет от специалистите е да започнете да мислите отвън рамките
Комуникация
Комуникацията е основно умеене в ерата, в която живеем и е от значително значение за вярното действие на всяка компания. Но вътре в това намираме способността за увещание, умеене, което от ден на ден се търси измежду мениджърите по наемане на личен състав. Не става дума единствено за това да бъдете безапелационни за клиента, а и за това да бъдете чути в самата компания. Развийте доверието и дискурса, тъй че вашите оферти и хрумвания да бъдат чути и признати с схващане..
Работа в екип
Сътрудничеството с сътрудници може да наподобява като маловажно умеене, което преобладаващото болшинство смята за усвоено, само че когато не сме в положение да слушаме, да накараме екип да работи уравновесено или срещите да бъдат в действителност продуктивни, това е тъй като не притежаваме способността за работа в екип.
Поддръжка на клиенти
Обслужването на клиенти се трансформира в едно от най-търсените от фирмите през 2020 година, защото доста от тях би трябвало да ръководят промени, непредвидени проблеми, недоволства или просто да укрепят връзката си с клиентите. Професионалистите в тези функционалности би трябвало да знаят по какъв начин да слушат, да се оправят с непредвидени събития и да предават сигурност.
 Как да създадем положително мотивационно писмо Как да създадем положително мотивационно писмо
Мотивационното писмо е неизменима част към Вашата кандидатура за работа. В своята целокупност, Мотивационното писмо е свободен текст към бъд...
Управление на рецесии
Справянето с рискови обстановки е задача, която по принцип не е подобаваща за всички. Да останеш спокоен, да знаеш по какъв начин да общуваш и да се учиш от неточности са основни умения при решение на всеки непредвиден проблем. Много компании осъзнаха вследствие на актуалната здравна рецесия какъв брой значими са тези неща във всяка организация, тъй като непредвидените събития са част от живота и всяка компания се сблъсква с инциденти, които могат да слагат под въпрос нейната кредитоспособност.
Работа със обществени мрежи
Днешната връзка на фирмите включва боравене със обществените пространства на интернет. Вече не е задоволително да се саморекламирате в туитове или да публикувате във Facebook, би трябвало да знаете езика на мрежите, трендовете и типа на известието, който най-добре дава отговор на всяка мрежа и цел. Накратко, потреблението на мрежите такива, каквито са, е доста мощен инструмент за реализиране на видимост и свързване с клиентите.
Анализ на данните
 Как да създадем добра автобиография Как да създадем добра автобиография
Добрата автобиография и впечатляващо мотивационно писмо са Вашата „ визитна картичка “.  В идващите точки ще се запозн...
Боравенето с данни не е част от „ меките умения “, а в противен случай, изрично „ твърдо “ умеене, тъй като изисква повече техническо образование. Хората с знания в тази област са измежду най-търсените профили в „ Линкедин “, с повече от 360 000 свободни места в обществената мрежа. В допълнение, възходящата цифровизация прави това умеене все по-търсено.
Редактиране на изображения
Визуалният език, израз на вдъхновяващи хрумвания посредством графично наличие, също е един от главните залози на фирмите през днешния ден. Поради тази причина както специалистите по графичен дизайн, по този начин и фото и видео редакторите са основни профили за организациите от бъдещето и несъмнено от сегашното. Използването на Photoshop, InDesign и Premier или една от многото стратегии за редактиране на видео е от значително значение за тези, които желаят да упражняват в тази област.
Програмиране
Друго „ твърдо “ умеене, което фирмите намират за най-полезно е владеенето на компютърен език. Изучаването на програмирането, все по-модерно, разрешава създаването на комплицирани планове като цели уеб страници. Този профил на разработчици на програмен продукт има повече от 15 милиона работни места в „ Линкедин “. / БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР