2020 г. обърна живота ни с главата надолу и 2021

...
2020 г. обърна живота ни с главата надолу и 2021
Коментари Харесай

Невероятните астрологически пророчества за 2021

2020 година обърна живота ни с главата надолу и 2021 година ще бъде също толкоз наситена със събития. Следващата година е ориентирана към предложение на софтуерен прогрес и коригиране на общностите. На 21 декември 2020 година Юпитер и Сатурн се срещат във Водолей и остават в този знак през по-голямата част от годината. Водолей е знак, обвързван с неочаквана смяна, образуване на общности, битка за дела, които ви интересуват, и реализиране на софтуерен прогрес. Има и положителни вести, когато става въпрос за нашето групово творчество.
Юпитер и Сатурн ще квадратират Уран в Телец, което значи, че би трябвало да очаквате доста креативен нововъведения във всички промишлености и да се адаптирате към правене на бизнес основно онлайн. Видяхме и взор върху площад Сатурн-Уран напролет и началото на лятото на 2020 година с митинги за тъждество, тъй че сходни събития евентуално ще се появят още веднъж. От началото на 1800 година Юпитер и Сатурн се сплотяват в земни знаци и, надлежно, огън и вода. Всъщност са минали към 800 години от последната „ епоха на въздуха “, тъй че ще стартираме да следим огромни промени в огромно равнище. Трябва да бъдем деликатни и умишлени по отношение на метода, по който живеем, работим и, може би най-важното, си сътрудничим.
 Какво мисли всяка ЗОДИЯ за астрологията Какво мисли всяка ЗОДИЯ за астрологията
Астрологията е просвета, към която доста хора се обръщат, с цел да възнамеряват живота си, да се приготвят за бъдещето или да схванат предишното....

Тази година беше монополизирана от политиката и не се чака доста да се промени на този фронт през 2021 година Ще има предпочитание да се вършат нещата по друг метод и да има нови видове водачи и евентуално нов жанр на управление напълно. На макро равнище държавните управления ще би трябвало да се обединят, с цел да дефинират споделени полезности, изключително във връзка с тематики като климат, селско стопанство, валута и публично здраве. „ От астрологична позиция ще стане ясно, че имаме групови отговорности, че нашите дейности имат последици и защото всички ние сме поданици на тази планета, би трябвало да работим дружно, с цел да създадем по-добро на следващия ден.  

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР