2019 г. се очертава като най-силната за Малума досега. Записа

...
2019 г. се очертава като най-силната за Малума досега. Записа
Коментари Харесай

Какво разплака Малума

2019 година се обрисува като най-силната за Малума до момента. Записа дует с Мадона, издаде нов албум, след дни стартира американската част от турнето му 11:11 World Tour, включващо общо над 50 концерта.

Междувременно колумбийският реализатор продължава да бъде все по този начин деен и в обществените мрежи, като единствено в Instagram има близо 49 милиона почитатели. С тях той показа както моменти от всекидневието си, по този начин и своите нови планове и достижения.

Малума е много прочувствен и до момента в който на множеството фотоси го виждаме ухилен, постоянно по време на концерти страстите му прерастват в сълзи. Не ги скри и когато за първи път чу дуета си с Мадона преди няколко месеца.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от MALUMA (@maluma) на Апр 17, 2019 в 9:50 PDT

А следващият мотив за сълзи от наслада е сбъдването на една друга фантазия на изпълнителя. В неделя, 1 септември, той разгласява в профила си в Instagram видео, от което разбираме, че към този момент е горделив притежател на частен аероплан. Но за него това не е просто материална облага, а нещо доста повече.

Когато преди осем години отива в едно колумбийско радио, му затръшват вратата и му споделят, че не имат вяра в него и че няма да стигне до средата. Мнозина са на същото мнение. А в този момент е подготвен да отиде доста надалеч, чак до Луната.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от MALUMA (@maluma) на Сеп 1, 2019 в 6:58 PDT

Малума ни приканва да мечтаем самоуверено , да не одобряваме " не " за отговор и са държим крепко кормилото на живота си, с цел да можем да стигнем до такава степен, докъдето желаят мозъкът и сърцето ни.
 Дженифър Лопес, Малума, Marry Me и Оуен Уилсън
Той беше в България и ще бъде брачен партньор на Джей Ло

Новини за кино лентата

Сигурни сме, че неговите фантазии надалеч не стопират дотук и изненадите занапред предстоят. А видеото, в което виждаме още една от досегашните му да се сбъдва, към този момент има над три милиона гледания.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР