2019 г. със сигурност беше годината на звездния бейби бум.

...
2019 г. със сигурност беше годината на звездния бейби бум.
Коментари Харесай

Нов бъдещ звезден татко! Dim4ou се похвали със снимка, бебчето идва скоро!

2019 година сигурно беше годината на звездния бейби взрив. Толкова доста обичани лица от шоу бизнеса станаха родители! Сред тях са Криско, Златка Райкова и Благой Георгиев, Антония Петрова, Алекс Раева, Наум Шопов, Петя Дикова... 

Виж още: Джулиана Гани разгласи пола на бебето! Но има и нещо друго ново към нея и Найденов

Но по всичко проличава, че и идната, 2020 година, няма да ѝ остъпва по този параграф. Поредното доказателство идва от Instagram профила на рапъра Dim4ou, който със фотография от професионална фотосесия заяви на почитателите си, че брачната половинка му е бременна.

Виж още: Раждала ли е въобще Теа Минкова? Младата майка шашна всички със фотография

От фотографията излиза наяве, че Веселина Стоянова е в много напреднала бременност, само че думите под фрагмента са в положение да просълзят и най-коравите. " Отначало всеки търсеше себе си. Открихме се един в различен. Вече толкоз години вървим в една посока дружно, извървяхме дълъг път и сега се намираме тъкмо където би трябвало - Аз до Теб и Ти до Мен. Удържахме на времето и тестванията му и в този момент следва най-хубавата част! Очакваме ТЕ, с цел да можем тримата дружно да вървим напред и да оставяме стъпки в пясъка. "

Виж още: Ашли Греъм качи 20 кг. по време на бременността си! Пука ли ѝ?

В профила на Веселина няма толкоз доста думи, дори никакви, само че пък има хаштагове, от които излиза наяве, че тя е в осмия месец от бременността си. 

В друга фотография, на която не се вижда бременното ѝ коремче, хубавицата написа, че тази Коледа е най-специалната за нея и с най-скъпия подарък.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР