2019-а приключи, с което приключиха и равносметките. Вече и фенове,

...
2019-а приключи, с което приключиха и равносметките. Вече и фенове,
Коментари Харесай

ТОП 5 на най-очакваните албуми през 2020 г. - slava.bg

2019-а завърши, с което завършиха и равносметките. Вече и почитатели, и актьори са обърнали взор към новите 12 месеца, а ние даваме старт на 2020-а с взор в близкото бъдеще, с цел да забележим каква нова музикална продукция ни чака.

Годината ще е озвучена със саундтрак във всевъзможни стилове, тъй като по предварителни поръчки много от топ представителите на жанровете са решили да вадят нови албум. Четири години след Revolution Radio, Green Day ще пуснат Father of All Motherfuckers на 7 февруари, а всички почитатели се надяват да е най-малко толкоз абсурден, колкото заглавието. С нова музика ще ни зарадват и динозаврите Scorpions и Deep Purple (по предварителни обещания), предава Монитор.

Evanescence, Sepultura, Coldplay, The Cure и Pearl Jam, също дадоха обещание да се разпишат. Определено се обрисува една много плодотворна година за китарните стилове, а рок и метъл почитателите са на върха на щастието. Доста по-категорични в анонсите си са паметните The Killers, които към този момент оповестиха и името на новата си тава - Imploding the Mirage.

Също направи и новата английска сензация – групата The 1975, която обра последните награди БРИТ. Тя ще пусне албума си Notes on a Conditional Form, само че резервира цялата мистичност към него като не споделя и дума за детайлностите.

Е, няма цяла година да мятаме глави в ритъма на стържещи китари. За всеки ще има по нещо, тъй като още огромни поп актьори взеха решение да овеществят креативния си порив. Сред тях са The Weeknd, Риана, Кендрик Ламар, Кейти Пери, Сам Смит. Плановете при Tame Impala са в много по-напреднал стадий като към този момент е ясно, че идната му продукция ще се споделя The Slow Rush и излиза на 14 февриари. Колко сантиментално!. Дуа Липа пуска Future Nostalgia, Карди Би – Tiger Woods, Лана дел Рей - White Hot Forever, Селена Гомес – Rare, Halsey - Manic, Алиша Кийс A.L.I.C.I.A.

Сред всички тях обаче има албуми, които в действителност дълго чакаме и са много изстрадани от артистите и почитателите. Затова „ Монитор “ ги сложи в класацията си ТОП 5 най-очаквани албуми за 2020 година Ето кои са:

Ози Озбърн

10 години след последния му солов албум – Scream от 2010-а, Ози възкръсна на пук на всички, а новият му албум Ordinary Man би трябвало да излезе до дни. Тавата ще има 9 нови песни и е може би най-чаканото нещо измежду меломаните. 10 години са доста време. Принцът на мрака към този момент надигна малко завесата като ни пусна първи сингъл - Under the Graveyard - свежа глътка въздух с мирис на класическия Ози. „ Това евентуално е най-важният албум, които съм правил от доста време, може би от No More Tears насам. Този албум е подарък свише, доказателство за мен, че в никакъв случай не би трябвало да се отхвърлям “, съобщи неотдавна легендата на Black Sabbath. До Ordinary Man се стигна откакто през 2019-а Ози се появи като посетител в парчето Take What You Want на Post Malone. „ Всичко стартира когато Кели (дъщеря му) пристигна и ми сподели „ Искаш ли да работиш по една ария на Post Malone?” Първата ми реакция беше „ Кои по дяволите са Post Malone?! “ отидох в дома на Андрю (Уат, китарист) и той ми сподели, че ще създадем парчето доста бързо. След като го завършихме, той сподели „ Не ти ли се желае да започнеш нов албум? “... И преди съм казвал на Шарън (жена му), че би трябвало да направя албум, само че надълбоко в мен си мислех: „ Нямам шибаните сили за това “. Но Андрю ме побутна. Надявам се хората да го слушат и харесат, тъй като сложих цялата си душа в този албум “, изяснява Ози. На всичкото от горната страна метъл величието напролет и началото на лятото ще обиколи Съединени американски щати, а от октомври 2020-а стартира тур в Европа.

Дрейк

Машината за чупене на върхове Дрейк е подготвен да покори нови върхове през 2020 година с нова музика. Още през април 2019-а той съобщи, че написа нова музика, а преди по-малко от месец разгласи, че идният му шести албум ще излезе тази година. Новината сервира на почитателите си по време на изненадващо появяване на концерт на DaBaby в родния му град Торонто. „ Отново съм в студио и се пробвам да довърша този албум, с цел да го пусна през 2020 година “, съобщи Дрейк.

Последната продукция на Дрейк - Scorpion от 2018 година, му донесе връх за най-стриймван актьор на десетилетието в Spotify, като частите му са слушани цели 28 милиарда пъти. А сингълът му One Dance взе второто място в чарта за най-стриймвани песни за последната декада. През лятото пък стана първият независим актьор, попадал над 200 пъти в класацията „ Билборд “. Това е казус за 61-годишната история на чарта.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР