2019-а е годината на земното прасе, което завършва дванадесетгодишния цикъл

...
2019-а е годината на земното прасе, което завършва дванадесетгодишния цикъл
Коментари Харесай

Ето какво те очаква през 2019 година

2019-а е годината на земното прасе, което приключва дванадесетгодишния цикъл на Източния календар. Вижте хороскопа на всички знаци от Зодиака  в идващите редове. Годината на прасето ще стартира тъкмо от 5-и февруари и ще бъде доста удобна за множеството представители на Зодиака. Най-накрая огромните каръци, които все са дърпани надолу от живота, като че ли ще сключат мир със ориста, която ще им се усмихне. Тази години на напред във времето ще изплуват нови занимания, нови пътувания и доста нови хрумвания за осъществяване.

Много от нас ще спрат да мислят за утрешния ден, а ще стартират да ценят настоящия момент и да му се любуват.

През 2019 изключително щастливи ще са знаците Рак, Скорпион и Риби. Небесният протекторат ще извършва всичките им стремежи. Сякаш самта галактика ще работи за това. Щастието ще обича мощните и упорити хора през идната година.

Овен (21 март – 20 април)

Огнените момчета имат шанс, тъй като земната свиня несъмнено ще им повлияе през 2019 година. През февруари, когато и стартира годината на свинята, ще забравите за всички забавление. Може би не всичко при вас ще върви безпрепятствено, само че събитията през идната година се обрисуват да бъдат забавни и запаметяващи се. Ще имате много компликации, само че ще съумеете да се справите с множеството от тях, с помощта на поддръжката на околните си другари.

Първата половин година ще бъде повратна точка за Овена – съдбоносни срещи, запознанства с значими хора, доста решения за взимане. Възможно е даже да се преместите. Всичко това обаче до юли. Момичетата, родени под знака на Овена ща са изпълнени с доста мощ и сила.

През февруари – март – 2019 Овните ще премислят отношението си към другите, като по този метод ще трансформират живота си към по положително. Време е да изоставите краткосрочните романи и лекомислени връзки.

През май-юни 2019 година ще желаете да започнете личен бизнес. Не се колебайте даже и за секунда. Наредете си сметките, преди другите да се разсънят и прозрат тази концепция. Успехът ще е на ваша страна.

През втората половина на годината Овенът ще натрупа богат житейски опит. Ще се опита да получи всичко, само че не би трябвало да не помни, че от време на време е значимо и каква цена ще се наложи да заплати за това.

Телец (21 април – 20 май)

Като се има поради, че цялата 2019 година е под егидата на земните детайли, то на Телеца се дава опция да си вземе всичко, което си пожелае. Всички представители на този знак, ще получат преимущество в професионалната сфера. Що се отнася до безделието, те даже ще бъдат мързеливи в своя изгода.

През 2019-а Телецът ще има доста триумф освен в новите инициативи, само че и в миналогодишните дълготрайни планове. Вдъхновението ще ги прегърне с нова мощ. Идеите ще ги посещават всекидневно. Не всичко обаче ще съумеете да реализирате, както в началото сте го възнамерявали. Но това е един от случаите, когато звездите знаят по-добре.

В края на пролетта и началото на лятото на 2019-а доста от Телците ще станат родители. По-добре се настройте на сериозна вълна още от в този момент. Много от представителите на този знак ще сключат брак през тази година.

През ноември 2019 година Телецът ще спести задоволително количество пари, с цел да може да си купи кола, вила или даже частен аероплан без никакви проблеми. През зимата хороскопът за 2019 година дава обещание за Телец доста дълго и забавно пътешестване до различен град или страна.

Ако Телецът е уединен, то тогава той ще срещне своята половинка през 2019 година. Свинята ще помогне на тои знак да свие ужасно и уютно фамилно гнездо.

Близнаци (21 май  - 20 юни)

Вие ще сте много гъвкави и променливи през 2019-а, тъкмо каквито сте и сега. Ситуацията през идната година по никакъв метод не опонира на вашия темперамент. Ще имате няколко непредвидени удара от ориста, само че ще съумеете да ги преодолеете. Най-важното е, че през цялата година ще чувствате успокоение. Просто преминете през трудностите и продължете напред.

До февруари 2019 година въздушните момчета ще бъдат ненапълно в безсъзнание, тъй като ще имат триумф в бизнеса, благополучие в любовта, и даже финансов триумф. Всичко това обаче ще е реализирано с доста труд. Близнаците не е нужно да се тормозят за нищо напролет. Те ще съумеят да решат проблемите от предходната година и ще стартират с нови проекти за живота си.

През март – април Близнаците ги чакат нови примамливи оферти за нова работа, само че и освен. Те ще почувстват предпочитание да са креативен.

Лятото на 2019 ще е прелестно и занимателно. Юли ще даде на Близнаците първите плодове от техния труд, така че те ще могат да провиснал повечко края и да отидат на заслужена отмора. Нищо чудно някоя сякаш къса любовна спекулация да се окаже романсът на живота ви. Откажете се от всички рискови спортове, рискът от пострадване е доста висок.

Рак (21 юни – 22 юли)

През 2019 година Раците ще имат доста значими и обещаващи срещи. В тази година всички представители на знака ще се усещат доста щастливи и безгрижни. Най-важно за вас е да сте оптимисти, тогава всичко ще върви в вярната посока.

През пролетта и лятото на 2019-а ще бъдете изпълнени с доста нови хрумвания – креативен и ексцентрични. Опитайте се да ги реализирате. За да постигнете положителни резултати, най-важно е каква ще бъде вътрешната ви настройка. Хубаво е да се вслушвате повече в интуицията си.

Няма да имате проблем с парите през годината на земната свиня. Ще имате нови покупко-продажби и покачване в работата си. Хубаво е обаче да заделите малко за черни дни и да помните, че постоянно има и тежки моменти в живота, за които е добре да се намерения по от рано.

В края на септември ье се уморите от непрестанната връзка и ще сведете кръга си от хора, с които поддържате връзка, единствено до най-близките. В специалността ще жънете доста триумфи. В персоналния живот ще претърпите компликации, чакат ви спорове в фамилията.

Ноември – декември 2019 година ще дадат нов късмет на раците да срещнат своят нравствен сътрудник. Съвсем допустимо е през този интервал да чувствате нечовешко привличане към някогашни гаджета и половинки. Страстта ще се възобнови, а пламъците на любовта ще се разгорят с нова мощ.

Не се оставяйте на отрицателните неща в живота ви да ви завладеят. Може да имате проблеми със стомашно-чревния тракт или да качите повечко килограми Опитайте се да се храните вярно и да вършиме повечко извършения.

Лъв (23 юли – 22 август)

Парична и доста сполучлива година за Лъвовете. През първата половина на годината ще сте в центъра на вниманието, достиженията ви ще бъдат високо ценени, оценките за труда ви все по-високи. През март ще станете любимците в тима и водач на група.

Разпределете добре силите си и не прекалявайте обаче. Помислете за това, от което се нуждаете и не бързайте да се пробвате да решавате проблемите на други хора. Ще сте раздрани сред работата и фамилията, само че би трябвало да се опитате да откриете салдото. Ще имате ново занимание напролет на 2019. Има огромен късмет да извършите доста нови запознанства с забавни хора, чиято активност ще ви впечатли – изкуство, езотерика и така нататък Вашето занимание ще ви избави от горест, която може да ви налегне през този интервал.

През лятото на 2019 година има голям късмет самотните Лъвове да срещнат любовта на живота си. Чувствата ви ще са толкоз мощни, че може да доведат до смяна на местожителството – а точно да се преместите в различен град ли в друга страна, промяна на работата. Семейните Лъвове ще бъдат завладени от буйна вълна, която ще поддържа пламъка в връзките им с половинката жив.

През цялата година Лъвовете ще натрупат доста позитивни, само че и доста негативни страсти. Важно е да си позволявате по-дълги почивки, на които да реанимирате качествено и да забравите за миг за всичко и всички.

Дева (23 август – 23 септември)

Годината ще премине относително елементарно под въздействието на Меркурий. Просто ще се наложи да положите повече старания, с цел да реализирате задачите си. Девите ще са в листата на щастливците, които ще честват основно триумфи през 2019 година.

Като цяло 2019 в действителност ще е доста приятна за вас. Ще би трябвало да поработите върху предходните си неточности. Сега обаче е време за прибиране на реколтата, ще пожънете тъкмо това, което сте си посели.

Лятото ще бъде непредвидимо за вас. Ще желаете да прекарате времето си безшумно и умерено, само че в действителност няма да е тъкмо по този начин. Нищо чудно да ви хрумне да се преместите в друга страна, да се омъжите, да имате бебе или да се разведете. Не се тормозете, даже и на вас от време на време ви се случват такива неща, без авансово плануване. Звездите обаче са подредени във ваша изгода. Всичко ще бъде наред.

През пролетта на 2019 връзките ви с останалите хора ще са страхотни, няма да има никакви недоразумения. Самотните измежду Девите ще имат плевел романс, може би на работното място. Най-вероятно тази връзка ще приключи с брак. Това не е смешка.Астролозите дават обещание доста забавна година за Девите в сантиментален проект – вълнуващи и доста радостни събития.

Астролози поучават да избягвате прекомерните натоварвания, с цел да не си докарате някои хронични заболявания. През ноември 2019 година ще получите доста забавна бизнес оферта. Претеглете деликатно плюсовете и минусите преди да вземете решение.

Везни (24 септември – 23 октомври)

През 2019 година ще получите доста забавни предложения, които ще ви потопят във вълнуващо премеждие. Ще настъпят доста съществени промени в живота ви.

През февруари ще се освободите от разрушителните връзки в живота си и да установите контакт с хора, които ще ви донесат доста комфорт и задоволство. Ще имате предпочитание да научите нещо ново и да се занимавате с нещо, което може да ви донесе спомагателни приходи. Някои Везни може да решат да сменят работата си. Всеки, които избира вдъхновението, го чака триумф.

Важно е да имате амбициозни цели през този интервал и да се настроите, че ще би трябвало да се борите за всичко. Не рискувайте прекомерно доста, не се надявайте на щастливо съвпадане. Резултатът от вашата битка зависи единствено и само от усърдието ви. Бъдете доста бдителни и не се откъсвайте нито за момент от действителността. Направете всичко, което съгласно вас е належащо за постигането на триумф.

Пролетта на 2019 година ще бъде изпълнена с доста ярки събития. Хубаво е обаче да намира и време за релакс.  В професионален проект ще се покажете като същински създатели, които заслужават голямо почитание от сътрудниците си.

През юли може да има спорове в фамилията ви поради голяма претовареност. В здравословен проект обаче всичко ще бъде наред – не се чакат огромни проблеми. Лятото е добре да си имате някой до себе си, а през зимата се отдайте на живот.

През есента са вероятни печеливши контакти, които ще са ви потребни за в бъдеще в професионален проект.

Скорпион (24 октомври – 21 ноември)

Очакват ви доста триумфи през 2019 година.Момичетата от този знак елементарно ще сбъдват фантазиите си перз пролетта. С ловкост ще съумеят да заобиколят клопките на ориста. Ще постигнете триумф във всички сфери на живота.

През април ще получите голям прилив на енерия и ще сте толкоз въодушевени, че яе желаете да започнете нови планове, да вземате значими решения и да вършиме околните си щастливи.

През лятото на 2019 необвързаните представители на Скорпиона ще се обвържат.  Тази връзка ще бъде доста деликатна, в нея ще цари взаимно съгласие, обич, почитание, естетика и в това време ще има голяма пристрастеност. Отношенията ви с този човек ще са дълги, а нищо чудно да завършат и с брак.

Лято-есен 2019 ще е уместно време да се отървете от отрицателните хора в живота ви. Това е интервал на ентусиазъм и чудесни усещанния. Късметът ще е на ваша страна и е ви движи към задачата. Просто ще вървите в вярната посока.

През зимата е значимо да оставите настрани рисковите удоволствия. През декември ще имате потребност от успокоение. Като цяло годината ви ще е доста занимателна и изпълнена с разнообразни и вълнуващи събития.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Това ще бъде много забавна година за Стрелците. В началото на годината те е имат материални проблеми. Ще получат помощ от близки хора и фамилията, които ще оказват помощ да намерите излаз от тежката обстановка. В началото на пролетта ще бъдете доста по-оптимистично настроени и ще се опитате да си припомните тъкмо какви бяха поставените ви цели, с цел да може да ги гоните още веднъж със свежи сили.

През август финансовото ви положение ще се стабилизира изцяло и даже ще започнете да мислите за закупуването на нов парцел. Има възможност да сключите брак тогава, в случай че сте били самотни преди този момент. През есента просто ще желаете да кажете „ Сбогом независимост, здравей, семейство ”.

Есента на 2019 ще донесе голямо ентусиазъм на Стрелците – бързайте да създавате неща, до момента в който имате своята муза. Проектите, които ще започнете ще са доста печеливши. Добре е да си записвате всички хрумвания, които нахлуват в главите ви, тъй като има доста огромен късмет да съумеете да реализирате всички даже и на по-късен стадий.

Трябва да се означи обаче и, че годината на прасето ще бъде  изпълнена и с доста рискове, неуспехи и меланхолия за Стрелеца. Това е доста евентуално напролет. Сексът на първа среща няма да ви накара да се чувствате по-добре, подсигуряваме ви. Търсете си умен човек, с който да може да изградите едни смислени връзки.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Годината на прасето ще даде на Козирозите, които обичат всичко да върви по проект, доста непредвидени, само че и приятни изненади. В живота ви ще настъпят огромни промени, свързани със промяна на работното място или местоживеенето.

През пролетта на 2019 година ще реализирате много от своите фантазии. Ще станете доста по-уверени в качествата си и гения си. Годината несъмнено ще е позитивна за вас. Ще имате доста нови запознанства с хора, които по-натам може да са ваши нови бизнес сътрудници. Ако сте самотни, то може да имате ярка спекулация с забавен човек.

През лятото в персоналния ви живот всичко ще е както би трябвало. Ще укрепите връзките с половинката си, а за какво да не помислите и за женитба през есента.

През 2019 ще имате доста основни срещни, които ще трансформират доста живота ви. Може да получите мечтаната позиция, предложение за брак или да забременеете. Пречките в персоналния и професионалния ви живот ще са минимални.

Много евентуално е да получите покачване рез есента. През октомври може да имате здравословни проблеми поради прочувствено или физическо пренатоварване, само че в случай че си почивате постоянно и задоволително, всичко ще бъде наред.

През декември ще извършите действителност всичките си фантазии и хрумвания, а дори някои неща може да надминат даже персоналните ви упования. Не забравяйте обаче, че би трябвало да сте упорити и да не отпускате гарда.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Тази година ви чакат големи триумфи. Хороскопът за 2019 година дава обещание женитба и доста мощна връзка с вашия фаворит. През март – май 2019 ще извършите доста нови запознанства, които ще имат основна роля в професионален проект.

Астролозите поучават да решите какви ще са вашите цели през 2019 и да се стремите към тях и реализирането им. Ще сте сполучливи във всичко, с което се захванете. Най-хубавото е, че непрекъснато ще усещате поддръжката на обичания човек. Това обаче не значи, че би трябвало да се отпускате. Поемете самодейността във ваши ръце, що се отнася до персоналния ви живот.

През лятото и есента на 2019 година ще ходите доста по заведения за хранене и театри. Имате потребност от храна за душата и ще я откриете тъкмо там.

През октомври ще сте доста енергични и мощни. Ако желаете да постигнете това, което сте си сложили като цел, ще се наложи да отхвърлите всички предложения за отмора. Няма да повярвате, само че незабавно, щом започнете да се занимавате със личния си план, ще дойдат доста оферти за развлечение. Ще би трябвало обаче да ги отхвърлите и да продължите да работите. Това е главният закон на триумфа. 2019 е доста значим интервал за вас, през който в действителност ще можете да преместите планини.

Риби (19 февруари – 20 март)

За Рибите 2019 година ще бъде доста сполучлива. Годината ще е доста плодотворна и радостна, а представителите на зодията изцяло ще съумеят да осъществят своите проекти.

В дома на Рибите всичко ще бъде умерено. Най-хармоничен ще бъде летният сезон. Експертите предвиждат дълго и прелестно пътешестване. Семейните Риби ще се радват на живота с околните си. Може би в фамилен проект ще получат нещо, за което от дълго време мечтаят.

През май ви чака кариерен триумф. Може да заемете управителна служба в компанията, в която работите. Творчески настроените Риби най-накрая могат да осъществят концепциите си – да създадат лична галерия, да разгласяват книга, да снимат филм и т.. Работата им ще бъде високо оценена и нищо чудно да намерите хора, които да желаят да ви спонсорират и за по-натам.

Прасето е миролюбиво и приветства труда. Ето за какво е хубаво да се концентрирате повече на работното си място. Важно е да се съсредоточим върху самата работа. Особено през лятото. Вашата понататъчна орис ще зависи доста от това, което ще вършиме точно тогава.

Астролозите поучават да не забравяте, че нищо не пада от небето и резултатите зависят основно от вашите дейности.

Самотните Риби в края на есента и началото на зимата ще срещнат доста забавен човек, към който ще развият мощни усеща. /jenata.blitz.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР