2017 година се оказа една от най-лошите години за конкурсите

...
2017 година се оказа една от най-лошите години за конкурсите
Коментари Харесай

2017 се оказа най-скандалната за конкурсите за красота

2017 година се оказа една от най-лошите години за състезанията за хубост освен у нас, само че и по света. Бляскавите събития бяха разтърсени от голям брой кавги.

Тъкмо когато мислехме, че недоразумението със сбърканата корона на "Мис Вселена " през 2015 година и избирането на Антония Петрова за "Мис България 2009 ", която по-късно се прочу като "Мис Крокодил ", ще си останат най-големите прецеденти в света на красивите, се оказа, че могат да се случат и още по-скандални неща, които да оставят своя отпечатък върху състезанията за хубост в чужбина и у нас.

Тази година се нагледахме на подиуми и драми, които изместиха фокуса върху грозната истина, скрита зад тези привидно блестящи събития, прокламиращи, мир, обич и приятелство сред народите.

Един благ жест за мир по време на състезанието "Мис Вселена " тази годиба стана причина за изблик на плашеща експанзия. По време на събитието "Мис Ирак " Сара Идан реши да се снима дружно с "Мис Израел " Адар Ганделсман. Двете написаха в Instagram "Мир и обич ", само че Сара и майка й получиха голям брой жестоки закани за ликвидиране. Това принуди цялото семейство на иракчанката да избяга в Съединени американски щати.

Друг очевиден образец за скандал бе отнемането на короната на "Мис Турция " Ътър Есен, която в в извънредно чудноват коментар в Twitter съпостави цикъла си с кръвта, пролята по време на така наречен опит за прелом в Турция преди година. Прокуратурата изиска оптималната присъда от една година затвор за 18-годишната Ътър, упрекната в "публично оскърбяване на част от обществото ".

У нас пък гръмна страховит скандал след избирането за "Мис България " на Тамара Георгиева. Нейната визия провокира всеобщо неодобрение. В мрежата се изписаха хиляди гневни мнения, както стана през 2009 година с Антония Петрова. Ирина Папазова — организаторката на състезанието, който по никакъв метод към този момент не е обвързван с влиятелния "Мис Свят ", само че носи името на страната ни и се свързва с хубостта на българките, побърза да упрекна за неуспеха фотограф, който снимал събитието, само че съзнателно загрозил фрагментите. После имахме опция да забележим Тамара и по няколко малките екрани, само че визията й не изглеждаше по-различна. Георгиева не можа да извлече изгода от отрицателния си имидж, а бе упрекната и че е надменна.

Положението стана още по-неприятно за Тамара, когато някогашната организаторка на състезанието и шеста в състезанието "Мис Свят 1995 година " - Жени Калканджиева, изрази мнение, че младата жена наложително би трябвало да направи пластична интервенция на носа си и тя не би я позволила до състезанието. За похлупак до нея в ефир се изрече и Антония Петрова, която също изяви отрицателно мнение за визията на Тамара.

Междувременно Ирина Папазова сама извади информацията, че представителката от Пловдив е имала повече първи места от Георгиева, само че е получила по-малко втори и системата за точкуване е наклонила везните в интерес на Тамара. Папазова също насочи закани посредством Facebook, че ще съди няколко физически и юридически лица за съзнателно предизвикателство на абсурда.

И с цел да стане историята още по-невероятна, до прокуратурата бе подаден сигнал, с който се настояваше да бъде осъществена инспекция за престъпления при провеждането на състезанието. Той бе подаден от Николай Бареков, който изясни претекста си с изпитано "отвращение " от избора на победителка.

В последните дни преди Коледа станахме очевидци и на още една скандална преживелица. "Мисис България 2007 " Анита Мейзер даде разтърсващо изявление за "Папараци " от Сливенския затвор. Миналата година тя бе наказана на 3 години затвор за причиняване на гибел по несъобразителност на брачна половинка си и за предложение на рушвет на длъжностно лице. Анита показа, че животът й няма смисъл. Тя още веднъж загатна, че на открито доста хора възнамеряват убийството й и не знае по какъв начин ще се опази.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР