200 военни се включват в петролните доставкиЗапочна годишният конгрес на

...
200 военни се включват в петролните доставкиЗапочна годишният конгрес на
Коментари Харесай

Джонсън твърд: Край на имиграцията

200 военни се включват в петролните доставки

Започна годишният конгрес на Консервативната партия

Неконтролируемата имиграция не е решение на проблемите с дефицита на служащи и нарушаването на снабдителната верига. Това съобщи английският министър председател Борис Джонсън в навечерието на откриването през днешния ден на годишния конгрес на ръководещата Консервативна партия, съобщи Ройтерс.

Думите му пристигнаха на фона на продължаващите проблеми със снабдяването с гориво на бензиностанциите, изключително в Лондон и Югоизточна Англия. Джонсън уточни, че изцяло схваща разочарованието на хората, само че че се прави всичко допустимо да се намерят водачи, където е належащо.

“Начинът да се върви напред за нашата страна е не просто да се дръпне лоста с надпис “Безконтролна имиграция” и да се разреши на голям брой хора да работят. Контролираната имиграция за решение на казуса обаче е изцяло рационално решение”, сподели министър председателят. И отсече, че няма да се върне към остарелия провален модел на ниски заплати и нискоквалифициран труд, подсилен от неконтролируемото идване на непознати служащи. Премиерът заяви още, че от през днешния ден 200 военни ще оказват краткотрайна поддръжка за доставките на нефт в страната.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР