20 слънчев ден – Денят е свързан с победата и

...
20 слънчев ден – Денят е свързан с победата и
Коментари Харесай

Слънчев календар – неделя – 7 август 2022

20 безоблачен ден – Денят е обвързван с успеха и е отдаден на починалите герои. Също по този начин е отдаден на богинята воѝн Атина Палада (Минерва в римската митология). Tя винaги пaзи чecттa и дocтoйнcтвoтo нa жeнитe. Зaщитaвa жeнитe и дeцaтa.

Покровител на деня – Ангел с меч. Един от най-активните дни за правото дело и време за разкритие на злото, победа над страховете и разрязване на „ гордиевият възел”.

Звезда : Белатрикс е звезда в Oрион, 2-ра големина. Свързан с Марс, Плутон и Уран.

Тотем – Глиган – знак на успеха и триумф в сложните каузи. Меч с две остриета.

Добър ден за дейни дейности. На делата, които се стартират през днешния ден им е нужна цялостна отдаденост. Трябва всичко да бъде доведено до край. Може да се води битка за правдивост, само че единствено по почтен път. Благословен е оня, който върви по праведния път на воина, стреми се към победа и реализиране на задачата. Ако човек прояви интензивност, разпоредителност, рискува себе си в името на праведна идея, той ще бъде заплатен с победа. В този ден би трябвало да се приказва по-малко и да се прави повече.

Сега елементарно се вземат решение всевъзможни разногласия, заплетени проблеми. Добре е да се разплатите с задълженията. Благоприятно е да се пътува единствено на къси дистанции, както и да се обработва земята. Добре е в този ден да се купуват обувки, маратонки. Препоръчва се работа с метал. Може да се предприеме изчистване на дома от инсекти. Добър ден за разнообразни силови извършения и оживление на кръвта. Един от подобаващите дни за кръвопускане.

Ден за победа над страховете, по тази причина не би трябвало да се изпитва уязвимост и да не се боите от нищо. Страхът е противопоказен. Или не започвайте нищо или го свършете до дъно. Не бива да имате подозрения. Избягвайте празните диалози и се старайте по-малко да разговаряте. По-малко би трябвало да се спи. Нежелателно е да хитрувате, да мързелувате. Недопустими са прояви на шантаж, принуждение, закани. Не се поддавайте на непознати провокации. Особено противопоказно е мъжете да ухажват непознатите дами през днешния ден. Нежелателно е да се осквернява водата, да вредите на растенията – не късайте цветя, растения, не чупете и не режете дървета. Не би трябвало да се унищожава живата природа.

Диета – За пр
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР