20 комбинирани машини за снегопочистване и пясъкоразпръскване, 11 специализирани машини

...
20 комбинирани машини за снегопочистване и пясъкоразпръскване, 11 специализирани машини
Коментари Харесай

В община Стара Загора са готови за зимния сезон

20 комбинирани машини за снегопочистване и пясъкоразпръскване, 11 профилирани машини за снегопочистване, 2 профилирани машини за разпространяване на течни химични смеси и друга техника ще се грижат за зимната поддръжка на улици и пътища в община Стара Загора. Вече са обезпечени и материали и химични артикули. За битка с обледяване и замръзване са планувани над 3000 тона пясък, над 600 тона сол за механически цели, над 200 тона магнезиева луга, над 100 тона химически субстанции. 
Предстои механически обзор на профилираната техника за зимна поддръжка на пътищата в града и отвън него. Ще бъдат осъществявани и периодически контролни прегледи.
Подготовката на Община Стара Загора за работа през зимния сезон на 2020/2021 год. се концентрира върху поддържането на проходимостта на пътната мрежа върху навреме осъществяване на аварийно-спасителни работи в изискванията на снеговалежи, мощни ветрове, съпроводени с формиране на снегонавявания, като оптимално ще се организира употребяват опциите на наличната техника и човешки запаси. Зимното поддържане и снегопочистването на уличната пътна мрежа на територията на град Стара Загора, която е с дължина 236 км, се обезпечава от ДЗЗД „ Грийн партнърс “-БКС. Четвъртокласната пътна мрежа на територията на общината с обща дължина 242 км ще бъде поддържана от „ Трейс БГ “ ЕАД.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР