20-годишният Костадин Бозуков от Пловдив се бори с коварно заболяване

...
20-годишният Костадин Бозуков от Пловдив се бори с коварно заболяване
Коментари Харесай

Помогнете на Костадин! 20-годишният пловдивчанин спешно трябва да бъде опериран, за да пребори рака

20-годишният Костадин Бозуков от Пловдив се бори с подло заболяване и има потребност от поддръжка. Младото момче е диагностицирано с нападателен рак - Сарком на Юинг и би трябвало да се подложи на незабавна интервенция, за която му е нужна огромна сума пари.
Прочетете още
Неговата майка описа, че след извършени 4 курса химиотерапия и 10 лъчетерапии, екипът който го лекува в Турция е назначил незабавна интервенция, с цел да бъдат отстранени остатъците на туморите, които са в белия дроб и в гръбначния дирек. Операцията е назначена за 15-ти март и дотогава фамилията му би трябвало да преведе непостижимата за тях сума от.

Според лекарите туморът е намалял задоволително и би трябвало да се прамахне допустимо най-бързо, с цел да не даде разсейки! Операцията е с огромна трудност.

Животът на Костадин се прекатурва преди три месеца, когато ненадейно се сковава. Следват незабавни проучвания в болница и подлата диагноза.

„ Точно един месец, откакто навърши 20 години, ни споделиха тази злокобна диагноза, без да е пил едно хапче. Това заболяване е доста рядко - 1,5 на 1 милион души и си споделих: „ Точно моето дете ли? “, а той ме попита “ „ Мамо, тъкмо аз ли, за какво? “, споделя майката на Костадин Мария Бозукова.

Диагнозата се удостоверява и в Германия. Семейството не губи вяра и отпътува за Турция, където лекарите назначават 12 химиотерапии. Резултатът не закъснява. 

„ След втора химиотерапия, 10 лъчетерапии, физиотерапия детето е с 50% неактивни ракови кафези и туморът от 16 см е към този момент 4 см “. Всеки рак коства доста пари, непостижимо доста пари с цел да живее детето ти, с цел да има съответно лекуване, с цел да има равностойна борба...между рака и мощен младеж, като Коце! ” Казва майката.

20-гишният Костадин е едно мъдро, усмихнато, работливо и настойчиво дете. Работи и се устоя самичък. Никога не е боледувал съществено, споделя неговата майка.

Подкрепете Костадин в уеб страницата PavelAndreev.BG с подаяние с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка:
Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG70BUIN95611000708188
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Костадин Стефанов Бозуков

   Вижте тази обява в Instagram.   





Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР