20-годишен младеж с рядко онкологично заболяване се нуждае от средства,

...
20-годишен младеж с рядко онкологично заболяване се нуждае от средства,
Коментари Харесай

20-годишният Стефан отново е пред сериозно предизвикателство, има нужда от помощ

20-годишен юноша с рядко онкологично заболяване се нуждае от средства, с цел да пребори тежка диагноза.
Прочетете още
Стефан Атанасов чува диагнозата при започване на 2022 година - YOLK SAC TUMOR-90% и хориокарцином-10%. Изключително необичаен тип, с който множеството лекари не са се сблъсквали.

След като лекуването в България не дава резултат, околните му се насочват към Турция, където им дават вяра за цялостно изцеление.

В момента заболяването е в градация и има метастази. Ето и апела от неговата майка:

„ Мили донори,мили другари,аз съм майката на Стефан,от три дни групирам храброст да споделя жестоката истина.  Сякаш в случай че не я кажа, всичко ще е наред. Всяка клетка в мен е разрязана на милион късчета. Истината е,че от двете трансплантации няма никакъв резултат и Стефи е в градация,с нови метастази в костите и белите дробове.  Всичко стартира след прибирането ни в къщи от втората трансплантация.На третия ден след физиотерапия почувства мощна болежка в целия ляв крайник. Лекарите от физиотерапията споделиха,че е провокирана от нерв и изписаха медикаменти. Но болката се засилваше със всеки ден,докато не стана нетърпима.Тогава от болница Анадолу желаеха да създадат контролния пет скенер по -рано и да открият повода. И по този начин ужаса ни връхлетя -видя се прогресията и болката е от метастаза. Назначиха неотложно 10 лъчетерапии,които да спрат болката,и по-късно незабавно стартира химиотерапии. Стефи изпадна в ступор и смут от казаното.Не сподели нищо,не трепна,но от погледа му изчезнаха пламъчетата и блясъка.От дълго време към този момент не чуваме смеха му, шегите,няма ги фантазиите,плановете за бъдеще,няма го нашето предходно щастливо и пламенно дете.Сега има единствено смут от идните химиотерапии и болки.   А трябваше да се възвръща от трансплантациите. И непрестанно ни пита " и по този начин до по кое време ",а ние с татко му обещаваме, че ще са последните,че близо две години води тази борба и успеха е близо.Няма по-голям смут за родителите от това, да си безпомощен пред страданието на детето ти.И в този момент през река от сълзи апелирам,всеки един,който чете нашата история,да ни подаде ръка,защото, когато сме доста,всичко е постижимо.Сумата, която е останала е 460 лв..Сами,без вас,без вашата помощ и поддръжка,няма да се оправим.Благодаря ви три сърца за добрината ви и дано тя да ви се върне многократно!Благодарим ви!

Подкрепете Стефан с подаяние с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка:

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG31BUIN95611000706950

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дарение за Стефан Атанасов



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР