20 години след премиерата на първата си OCTAVIA RS, SKODA обеща

...
20 години след премиерата на първата си
OCTAVIA RS, SKODA обеща
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2020: Премиера за новата SKODA OCTAVIA RS iV

20 години след премиерата на първата си OCTAVIA RS, SKODA даде обещание да напише нова страница в историята на емблематичния си спортен автомобил.

Първата стъпка към разкриването на новата Octavia RS беше направена през днешния ден от марката с анонса, че премиерата й ще се състои по време на международното изложение в Женева, което ще се проведе от 3 до 15 март.

За първи път в историята на SKODA Octavia RS, нейната нова версия- OCTAVIA RS iV, ще бъде оборудвана с plug-in хибридна задвижваща система, като за база тук е използвана OCTAVIA iV. Тя беше обявена скоро след представянето на , трансформирайки се във второто второто пазарно предложение на марката, което ще бъде налично в plug-in хибридна трансформация, даваща възможност на потребителите да се възползват от предимството да ръководят превозното средство в напълно електрически режим.

Новата SKODA OCTAVIA iV е оборудвана с 1.4-литров TSI бензинов мотор с максимална мощност от 156 конски сили, литиево-йонна батерия с потенциал от 13 kWh, 6-степенна роботизирана предавателна кутия DSG и електромотор, който усилва общата максимална мощ на автомобила до 204 конски сили и оптимален въртящ момент от 350 Нм.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР