20 деца са се родили в екипа на култовия сериал

...
20 деца са се родили в екипа на култовия сериал
Коментари Харесай

От старта на първия сезон до сега: 20 бебета проплакаха в „Столичани в повече“

20 деца са се родили в екипа на паметния сериал „ Столичани допълнително “ от старта на първия сезон до момента, издаде Любо Нейков, научи HotArena.

Руслан Мъйнов и приятелката му към този момент работят за бебе. „ Това с децата е Божа работа. Децата по-скоро би трябвало да ги чакаме, не да ги планираме и това вършим. Убеден съм, че това е нещо, което няма да ме подмине за благополучие “, показа пред „ Шоу Блиц “ актьорът.

Докато се приготвя за най-великото събитие в живота на един човек, Мъйнов не стопира да снима и да пее. След фотосите на 13-ия сезон на Столичаните, Руслан се е заел със записите на национални песни, останали му в завещание от неговата баба.

Аз съм бесарабски българин, който е роден и израснал в българско семейство и няма по какъв начин да е по различен метод. Сега работя по едни национални песни на баба ми, която ги пееше, слушах ги като дребен. Тя ги пееше по родова връзка от нейните баба и прабаба. Песни, които са донесени от България, излъчени от потомство на потомство. Записвал съм я с диктофон преди време и в този момент възвръщам и оправям една ария, съвсем е подготвена към този момент. Искам хората да видят и да схванат, че бесарабските българи не са по-различни от ямболските или старозагорските българи, да вземем за пример “, споделя артистът и актьор, цитира „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР