2 октомври, 2015 година. Същият джип, който помете Милен Цветков

...
Коментари Харесай

Майката на Кристиан причинила друга катастрофа със същия джип, убил Милен />Реклама / Ads
2 октомври, 2015 година. Същият джип, който опустоши Милен Цветков на столичния бул. “Черни връх ”, опустошава лек автомобил “Рено ”. Инцидентът е без съществени последици. Зад кормилото е бизнес дамата Десислава Николова - майката на Кристиан, който умъртви журналистът точно на Великден.
Катастрофата станала в късните часове на денонощието. Джипът, зад чийто волан била Николова, навлязъл в насрещното и се забил в леката кола. Със междинна телесна щета бил другият лидер, който се разминал със строшен крайник. Николова била наказана да заплати санкция в размер на 1000 лв. на потърпевшият, оповестяват от bTV. Пострадалият получил и обезщетение от осигурител в размер на 25 000 лв..

На 19 април тази година зад кормилото на същия този джип е Кристиан - младежът, който решил да кара след приложимост на разнообразни опиати и опустоши колата на Милен Цветков, до момента в който журналистът чака на червен светофар. Цветков умря на път за болничното заведение от контузиите си, породени в резултат на удара.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР